19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Her şey daha yaşanabilir bir Darıca için

Darıca 21.07.2020 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Her şey daha yaşanabilir bir Darıca için

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, daha yaşanabilir bir Darıca için, Darıca’da çukur kalmayana kadar çalışmalarına devam edeceklerini söyleyerek plan dahilinde belirlenen sokaklarda parke serim çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini belirtti. Sıcak havaları fırsat bilen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık asfalt ve parke serim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Başkan Bıyık, Darıca’daki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca’da normalleşme ile yarım kalan çalışmalarımız devam ediyor. Pandemi sürecinde bile sokağa çıkma yasaklarını fırsat bilerek ilçemizde asfalt serim çalışmaları başlattık. İSTASYON TRAFİĞİ RAHATLAYACAK Nüfusu sürekli artan ilçemize Darıca’dan Eskihisar’a yeni giriş projesi kapsamında Darıca Cengiz Topel Caddesi’nde çalışmalarımız pandemi sürecinde hızlandı. Cengiz Topel Caddesi’ni yeni dönemde hızlı bir şekilde yenileyerek bitirmeyi hedefliyoruz. Bu sayede İstasyon trafiği de rahatlayarak Darıca-Eskihisar ve Tatlıkuyu birbirine bağlanmış olacak. Prestijli cadde uygulamamıza da bir yandan hız verdik. Yaklaşık 70 milyon TL’lik altyapı ihalesi yapılarak projemizi hayata geçiriyoruz. 3 BİN NOKTADA 28 BİN TON ASFALT Göreve geldiğimiz günden bu yana 3 bin noktada 28 bin ton asfalt ve 50 bin metrekare parke taşı çalışması yaptık. Ancak yine de bu çalışmalar Darıcamız için yeterli değil. Her geçen gün çalışmalarımızın üstüne koyarak Darıca’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Son olarak sıcak havaların gelmesiyle birlikte başladığımız parke serim çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Ekiplerimiz ilçemiz genelinde plan program dahilinde belirlenen sokaklara parke serim işlemi gerçekleştiriyorlar.”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, daha yaşanabilir bir Darıca için, Darıca’da çukur kalmayana kadar çalışmalarına devam edeceklerini söyleyerek plan dahilinde belirlenen sokaklarda parke serim çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini belirtti.

Sıcak havaları fırsat bilen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık asfalt ve parke serim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Başkan Bıyık, Darıca’daki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca’da normalleşme ile yarım kalan çalışmalarımız devam ediyor. Pandemi sürecinde bile sokağa çıkma yasaklarını fırsat bilerek ilçemizde asfalt serim çalışmaları başlattık.

İSTASYON TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

Nüfusu sürekli artan ilçemize Darıca’dan Eskihisar’a yeni giriş projesi kapsamında Darıca Cengiz Topel Caddesi’nde çalışmalarımız pandemi sürecinde hızlandı. Cengiz Topel Caddesi’ni yeni dönemde hızlı bir şekilde yenileyerek bitirmeyi hedefliyoruz. Bu sayede İstasyon trafiği de rahatlayarak Darıca-Eskihisar ve Tatlıkuyu birbirine bağlanmış olacak. Prestijli cadde uygulamamıza da bir yandan hız verdik. Yaklaşık 70 milyon TL’lik altyapı ihalesi yapılarak projemizi hayata geçiriyoruz.

3 BİN NOKTADA 28 BİN TON ASFALT

Göreve geldiğimiz günden bu yana 3 bin noktada 28 bin ton asfalt ve 50 bin metrekare parke taşı çalışması yaptık. Ancak yine de bu çalışmalar Darıcamız için yeterli değil. Her geçen gün çalışmalarımızın üstüne koyarak Darıca’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Son olarak sıcak havaların gelmesiyle birlikte başladığımız parke serim çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Ekiplerimiz ilçemiz genelinde plan program dahilinde belirlenen sokaklara parke serim işlemi gerçekleştiriyorlar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.