Her şeyi göze aldık!

Spor 01.10.2020 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Her şeyi göze aldık!

Liglerin henüz başlamaması nedeniyle aylardır mağdur durumda olan amatör futbolcular, sosyal medyadan ortak bir bildiri yayınlayarak TFF’ye öneride bulundular. İşte o bildiri:  Kimilerine göre TFF için amatör liglerdeki test fazlasıyla maliyetli olacak. Amatör liglerde sponsor da olmadığı için federasyon bu yükün altına girmeyi göze alamıyor ve ligleri bu sebeple başlatmak istemiyor. Böyle bir kanı var.  Varsayalım bu durum böyle, B planını devreye soksak nasıl olur? B planını anlatalım; misal biz bir alışveriş merkezine, fitnes salonuna, halı sahaya gittiğimiz zaman dışardan görevliler ateş ölçücü cihazlar ile ateşimizi ölçüp çıkan değerlere göre içeri alıp almayacaklarına karar veriyorlar. Bu ateş ölçen cihazın biraz daha kalitelisini maçtan önce kullanılıp korona şüphesi olan futbolcuyu tedbir amaçlı ayıklanırsa bu durum maçın oynanmasına bir engel teşkil etmez. Bir gerçeği gördük bu virüs spor yapan bünyeleri etkileyemiyor. BEDELİNE RAZIYIZ Siz hiç yoğun bakıma yatan ya da bu hastalığı ağır atlatan bir futbolcuya şahit oldunuz mu? Biz olmadık. 3. Ligde korona teşhisi konan futbolcular ile konuştuğumda '' İdman yapıyoruz her şey bizim için normal seyrinde devam ediyor '' diyorlar. Başta bölgesel amatör ligdeki futbolcular olmak üzere '' bedeli ne olursa olsun biz oynamak istiyoruz, nasıl bir inşaat ustası ekmeği için  ölümü bile göze alıp iskeleye çıkıyorsa işte bizim de durumumuz tam da buna benzer dolayısıyla  biz de çoktan  her şeyi göze aldık'' diyorlar.

Liglerin henüz başlamaması nedeniyle aylardır mağdur durumda olan amatör futbolcular, sosyal medyadan ortak bir bildiri yayınlayarak TFF’ye öneride bulundular. İşte o bildiri:  Kimilerine göre TFF için amatör liglerdeki test fazlasıyla maliyetli olacak. Amatör liglerde sponsor da olmadığı için federasyon bu yükün altına girmeyi göze alamıyor ve ligleri bu sebeple başlatmak istemiyor. Böyle bir kanı var.  Varsayalım bu durum böyle, B planını devreye soksak nasıl olur? B planını anlatalım; misal biz bir alışveriş merkezine, fitnes salonuna, halı sahaya gittiğimiz zaman dışardan görevliler ateş ölçücü cihazlar ile ateşimizi ölçüp çıkan değerlere göre içeri alıp almayacaklarına karar veriyorlar. Bu ateş ölçen cihazın biraz daha kalitelisini maçtan önce kullanılıp korona şüphesi olan futbolcuyu tedbir amaçlı ayıklanırsa bu durum maçın oynanmasına bir engel teşkil etmez. Bir gerçeği gördük bu virüs spor yapan bünyeleri etkileyemiyor.

BEDELİNE RAZIYIZ

Siz hiç yoğun bakıma yatan ya da bu hastalığı ağır atlatan bir futbolcuya şahit oldunuz mu? Biz olmadık. 3. Ligde korona teşhisi konan futbolcular ile konuştuğumda '' İdman yapıyoruz her şey bizim için normal seyrinde devam ediyor '' diyorlar. Başta bölgesel amatör ligdeki futbolcular olmak üzere '' bedeli ne olursa olsun biz oynamak istiyoruz, nasıl bir inşaat ustası ekmeği için  ölümü bile göze alıp iskeleye çıkıyorsa işte bizim de durumumuz tam da buna benzer dolayısıyla  biz de çoktan  her şeyi göze aldık'' diyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.