“Her şeyimiz şeffaf sıkıntı yok!”

Dilovası 04.06.2020 - 20:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Her şeyimiz şeffaf sıkıntı yok!”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Belediyesi olağan meclis toplantısını sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapan Saadet partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli ve Chp İlçe Başkanı Kerem Aydemir'e, “Bizim her şeyimiz şeffaf, sıkıntı yok” dedi. Dilovası Belediyesi bugün olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısına Saadet partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli ve CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir de katıldı. Meclis toplantısını Başkan Aydemir ve Başkan Bilikli canlı olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Aydemir’in canlı yayın yaptığını fark eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ilçe başkanlarına, “İlçe başkanlarımız canlı yayın yapıyorsunuz bu kanunen yasak. Ancak bizim her şeyimiz şeffaf, sıkıntı yok. Yayına devam edin ama kanunen yasak olduğunu bilin” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Belediyesi olağan meclis toplantısını sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapan Saadet partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli ve Chp İlçe Başkanı Kerem Aydemir'e, “Bizim her şeyimiz şeffaf, sıkıntı yok” dedi.

Dilovası Belediyesi bugün olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısına Saadet partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli ve CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir de katıldı. Meclis toplantısını Başkan Aydemir ve Başkan Bilikli canlı olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Aydemir’in canlı yayın yaptığını fark eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ilçe başkanlarına, “İlçe başkanlarımız canlı yayın yapıyorsunuz bu kanunen yasak. Ancak bizim her şeyimiz şeffaf, sıkıntı yok. Yayına devam edin ama kanunen yasak olduğunu bilin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.