19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Her yol 3 puana çıkar!

Spor 19.02.2020 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Her yol 3 puana çıkar!

DARICA G.B 10 HAFTA SONRA GÜLMEK İSTİYOR

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 24.haftasında bugün sahasında Kelkit Belediyespor’u konuk edecek. 10 haftalık galibiyet özlemine son vermek isteyen sarı yeşilliler, şeytanın bacağını kırkma istiyor. 10 haftadır kazanamayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bugün saat 13.30’da evinde oynayacağı Kelkit Belediyespor maçını kazanarak şeytanın bacağını kırmak istiyor. Devre arasında göreve gelen teknik Direktör Selahattin Dervent yönetiminde çıktığı 6 maçta da yüzü gülmeyen sarı yeşilli ekibimiz, bu periyotta hanesine yalnızca 3 puan yazdırarak ciddi bir düşüş yaşadı. DARICA’DA 3 EKSİK VAR Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Batman Petrolspor maçında galibiyeti kaçıran taraf olan ve oynadığı futbolla iyi sinyaller veren sarı yeşilliler, iyi oyununu tabelaya da yansıtarak, çok özlediği 3 puanı kapmak istiyor. Temsilcimizde kart cezaları bulunan Emre Alan ve Alper Doğan’ın yanı sıra, sakatlığı süren Ahmet Özer, Kelkit Belediyespor maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar. 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan kritik randevu bugün saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Çorum bölgesi hakemi Ahmet Ecevit yönetecek.
DARICA G.B 10 HAFTA SONRA GÜLMEK İSTİYOR

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 24.haftasında bugün sahasında Kelkit Belediyespor’u konuk edecek. 10 haftalık galibiyet özlemine son vermek isteyen sarı yeşilliler, şeytanın bacağını kırkma istiyor.

10 haftadır kazanamayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bugün saat 13.30’da evinde oynayacağı Kelkit Belediyespor maçını kazanarak şeytanın bacağını kırmak istiyor. Devre arasında göreve gelen teknik Direktör Selahattin Dervent yönetiminde çıktığı 6 maçta da yüzü gülmeyen sarı yeşilli ekibimiz, bu periyotta hanesine yalnızca 3 puan yazdırarak ciddi bir düşüş yaşadı.

DARICA’DA 3 EKSİK VAR

Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Batman Petrolspor maçında galibiyeti kaçıran taraf olan ve oynadığı futbolla iyi sinyaller veren sarı yeşilliler, iyi oyununu tabelaya da yansıtarak, çok özlediği 3 puanı kapmak istiyor. Temsilcimizde kart cezaları bulunan Emre Alan ve Alper Doğan’ın yanı sıra, sakatlığı süren Ahmet Özer, Kelkit Belediyespor maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar. 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan kritik randevu bugün saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Çorum bölgesi hakemi Ahmet Ecevit yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.