19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Herhangi bir olumsuzluk yok!”

Darıca 28.09.2020 - 20:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Herhangi bir olumsuzluk yok!”

Darıcalı vatandaşlar şikayet etti, valilik araştırdı;

Darıca Osmangazi Mahalle sakinleri, mahallede bulunan fabrikaların kötü kokuya sebep olduğunu iddia ederek Darıca Kaymakamlığı’na şikayette bulundu.  Darıca Osmangazi Mahalle sakinleri, Sanayi Caddesi üzerinde bulunan fabrikaların kötü kokuya sebep olduğunu iddia ederek Darıca Kaymakamlığı’na durumun incelenmesi için şikayette bulundu. Darıca Kaymakamlığı gelen şikayetler üzerine Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne durumu bildirdi. Darıca Kaymakamlığı yapılan incelemeler sonucunda yazılı bir açıklama yaparak yapılan tahkikat sonucunda herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediği belirtti.  OLUMSUZLUK TESPİT EDİLMEDİ Darıca Kaymakamlığı, Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yaptığı incelemeler sonucunda hazırlanan raporu Darıcalılar ile paylaştı. Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün raporunda şu ifadelere yer verildi; “Müdürlüğümüze kaymakamlık makamından gelen şikayetler üzerine Osmangazi Mahallesi, Sanayi Caddesi’nde 21.09.2020 tarihinde yapılan denetimde; söz konusu bölgede denetim esnasında koku emisyonu açısından herhangi bir olumsuzluk olmadığı tespit edilmiştir.  DENETİMLER DEVAM EDİYOR Bölgede mevcut durumda sabit ölçüm istasyonunda 24 saat boyunca hava kalitesi ölçüm sonuçları kaydedilmekte ve söz konusu istasyonlardan alınan veriler internet üzerinde www.havaizleme.gov.tr adresinde online olarak izlenebilmekte olup; il müdürlüğümüz tarafından takip denetimlerimiz devam etmektedir.”
Darıcalı vatandaşlar şikayet etti, valilik araştırdı;

Darıca Osmangazi Mahalle sakinleri, mahallede bulunan fabrikaların kötü kokuya sebep olduğunu iddia ederek Darıca Kaymakamlığı’na şikayette bulundu. 
Darıca Osmangazi Mahalle sakinleri, Sanayi Caddesi üzerinde bulunan fabrikaların kötü kokuya sebep olduğunu iddia ederek Darıca Kaymakamlığı’na durumun incelenmesi için şikayette bulundu. Darıca Kaymakamlığı gelen şikayetler üzerine Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne durumu bildirdi. Darıca Kaymakamlığı yapılan incelemeler sonucunda yazılı bir açıklama yaparak yapılan tahkikat sonucunda herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediği belirtti. 
OLUMSUZLUK TESPİT EDİLMEDİ
Darıca Kaymakamlığı, Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yaptığı incelemeler sonucunda hazırlanan raporu Darıcalılar ile paylaştı. Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün raporunda şu ifadelere yer verildi; “Müdürlüğümüze kaymakamlık makamından gelen şikayetler üzerine Osmangazi Mahallesi, Sanayi Caddesi’nde 21.09.2020 tarihinde yapılan denetimde; söz konusu bölgede denetim esnasında koku emisyonu açısından herhangi bir olumsuzluk olmadığı tespit edilmiştir. 
DENETİMLER DEVAM EDİYOR
Bölgede mevcut durumda sabit ölçüm istasyonunda 24 saat boyunca hava kalitesi ölçüm sonuçları kaydedilmekte ve söz konusu istasyonlardan alınan veriler internet üzerinde www.havaizleme.gov.tr adresinde online olarak izlenebilmekte olup; il müdürlüğümüz tarafından takip denetimlerimiz devam etmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.