“Herkesin mutlu olduğu bir Darıca!”

Darıca 21.07.2019 - 17:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Herkesin mutlu olduğu bir Darıca!”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık hafta sonunu Darıcalı vatandaşlara ayırdı. Başkan Bıyık, “Vatandaşlarımızın isteklerini dinleyerek isteklerini de dinleyerek herkesin mutlu olduğu bir Darıca için çalışacağız” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana Darıcalıların sorun ve taleplerini dinleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonunu Darıcalı vatandaşlarına ayırdı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Bıyık, vatandaşların isteklerini dinledi. Darıcalılara mevcut projeler hakkında bilgi veren Bıyık, Darıca’nın Darıcalıların istediği gibi bir ilçe olacağını dile getirdi. Hafta sonu mesaisine sağlıklı yaşam yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşün ardından Darıca sokaklarında sorunları yerinde tespit eden Başkan Bıyık çocukların da isteklerini dinledi. Bıyık, “Darıca sokaklarında projelerimizi inceleyip sorunların yerinde tespiti için hafta sonumuzu Darıca’ya ayırdık. Çocukların da isteklerini de dinleyerek herkesin mutlu olduğu bir Darıca için çalışacağız. Çocuklarımız bizim geleceğimiz olan gençlerimiz, biricik yavrularımız. Tüm mesaimizi onların geleceği için harcayacağız” dedi. CEMİYET PİKNİĞİNE KATILDI Hasta ziyaretleri ve başsağlığı ziyaretlerini de ihmal etmeyen Başkan Bıyık’a AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay eşlik etti. Bıyık daha sonra İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kamu Mevzuatı konulu eğitim seminerine katılarak belediye personeli ile bir araya geldi. Bıyık mesaisine Gebze Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği geleneksel piknik programına AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile katılarak devam etti. Bıyık, organizasyona ev sahipliği yapan cemiyet başkanı Ahmet Oğuz ve yönetimine teşekkür etti. SİZLERE HİZMETKAR OLMAYA GELDİK Darıca Merkez’de esnaf ile bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Bıyık, “AK Parti Darıca İlçe Başkanımız Ufuk Acay ile birlikte Darıca Merkez’de Kaplan Caddesi üstündeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek kendileri ile hasbihal edip hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Gönül bağı kurduğumuz vatandaşlarımız ile bir arada olacağız. Tevazu, samimiyet ve gayret diyerek çıktık bu kutlu yola. Sizlerin oy ve destekleriyle sizlere hizmetkâr olmaya geldik. Tüm gücümüzü darıca için canla başla harcamaya, dertlerinizle dertlenmeye daima hazırız” diye konuştu. Bıyık, mesaisinin devamında Nenehatun Havuzlu Aile Çay Bahçesi ziyareti ile devam ederek, asker eğlencelerine, düğünlere ve cenazelere katıldı. KÜBRA AKABALI
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık hafta sonunu Darıcalı vatandaşlara ayırdı. Başkan Bıyık, “Vatandaşlarımızın isteklerini dinleyerek isteklerini de dinleyerek herkesin mutlu olduğu bir Darıca için çalışacağız” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana Darıcalıların sorun ve taleplerini dinleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonunu Darıcalı vatandaşlarına ayırdı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Bıyık, vatandaşların isteklerini dinledi. Darıcalılara mevcut projeler hakkında bilgi veren Bıyık, Darıca’nın Darıcalıların istediği gibi bir ilçe olacağını dile getirdi. Hafta sonu mesaisine sağlıklı yaşam yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşün ardından Darıca sokaklarında sorunları yerinde tespit eden Başkan Bıyık çocukların da isteklerini dinledi. Bıyık, “Darıca sokaklarında projelerimizi inceleyip sorunların yerinde tespiti için hafta sonumuzu Darıca’ya ayırdık. Çocukların da isteklerini de dinleyerek herkesin mutlu olduğu bir Darıca için çalışacağız. Çocuklarımız bizim geleceğimiz olan gençlerimiz, biricik yavrularımız. Tüm mesaimizi onların geleceği için harcayacağız” dedi.

CEMİYET PİKNİĞİNE KATILDI

Hasta ziyaretleri ve başsağlığı ziyaretlerini de ihmal etmeyen Başkan Bıyık’a AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay eşlik etti. Bıyık daha sonra İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kamu Mevzuatı konulu eğitim seminerine katılarak belediye personeli ile bir araya geldi. Bıyık mesaisine Gebze Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği geleneksel piknik programına AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile katılarak devam etti. Bıyık, organizasyona ev sahipliği yapan cemiyet başkanı Ahmet Oğuz ve yönetimine teşekkür etti.

SİZLERE HİZMETKAR OLMAYA GELDİK

Darıca Merkez’de esnaf ile bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Bıyık, “AK Parti Darıca İlçe Başkanımız Ufuk Acay ile birlikte Darıca Merkez’de Kaplan Caddesi üstündeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek kendileri ile hasbihal edip hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Gönül bağı kurduğumuz vatandaşlarımız ile bir arada olacağız. Tevazu, samimiyet ve gayret diyerek çıktık bu kutlu yola. Sizlerin oy ve destekleriyle sizlere hizmetkâr olmaya geldik. Tüm gücümüzü darıca için canla başla harcamaya, dertlerinizle dertlenmeye daima hazırız” diye konuştu. Bıyık, mesaisinin devamında Nenehatun Havuzlu Aile Çay Bahçesi ziyareti ile devam ederek, asker eğlencelerine, düğünlere ve cenazelere katıldı.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.