Hidropaks Tayfun 2-2’ye abone!

Spor 12.09.2019 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hidropaks Tayfun 2-2’ye abone!

Yeni sezonda bölgemizi Süper Amatör Lig(SAL) A Grubu’nda temsil edecek olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, hazırlık maçlarını sürdürüyor. Bordo beyazlı ekibimiz, SAL B Grubu takımlarından Derince Sırrıpaşa FK ile oynadığı hazırlık maçında rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Derince Suni Çim Stadı’nda oynanan karşılaşmada Uğur Güler’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen Fatih Yıldız’ın öğrencileri, üstünlüğünü koruyamayarak bir anda skorda 2-1 geriye düştü. TAVŞANCIL MAÇI DA 2-2 BİTMİŞTİ Mücadelenin ikinci yarısında Uğur Güler, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek maçın skorunu belirledi:2-2 İlk hazırlık maçında Tavşancılspor ile 2-2 berabere kalan Hidropaks Tayfunspor, ikinci maçında da sahadan aynı skorla ayrılarak eksiklerini görmüş oldu. Bordo beyazlı ekibimiz üçüncü hazırlık maçında Pazar günü saat 19.30'da Hereke Erkin Akkaş Stadı'nda Herek Yıldızspor ile karşılaşacak.

Yeni sezonda bölgemizi Süper Amatör Lig(SAL) A Grubu’nda temsil edecek olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, hazırlık maçlarını sürdürüyor. Bordo beyazlı ekibimiz, SAL B Grubu takımlarından Derince Sırrıpaşa FK ile oynadığı hazırlık maçında rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Derince Suni Çim Stadı’nda oynanan karşılaşmada Uğur Güler’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen Fatih Yıldız’ın öğrencileri, üstünlüğünü koruyamayarak bir anda skorda 2-1 geriye düştü.

TAVŞANCIL MAÇI DA 2-2 BİTMİŞTİ

Mücadelenin ikinci yarısında Uğur Güler, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek maçın skorunu belirledi:2-2 İlk hazırlık maçında Tavşancılspor ile 2-2 berabere kalan Hidropaks Tayfunspor, ikinci maçında da sahadan aynı skorla ayrılarak eksiklerini görmüş oldu. Bordo beyazlı ekibimiz üçüncü hazırlık maçında Pazar günü saat 19.30'da Hereke Erkin Akkaş Stadı'nda Herek Yıldızspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.