Hidropaks Tayfun nefes açıyor

Spor 23.08.2019 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hidropaks Tayfun nefes açıyor

Hidropaks Gebze Tayfunspor’da vites arttı. Süper Amatör Lig’de hedefi şampiyonluk olarak gösteren bordo beyazlılar, yoğun ve yorucu bir hazırlık süreci geçirirken ilk hazırlık maçına yarın Sırrıpaşa karşısında çıkacak. Amatör Süper Lig’de Gebze’yi temsil eden tek takım olmanın gururunu yaşayan Hidropaks Tayfunspor, yeni sezona bileniyor. Teknik patron Fatih Yıldız komutasında belli bir tempoyu yakalayan bordo-beyazlı ekipte idmanların adresi değişti. 5 Ağustos’ta topbaşı yapan ve o tarihten bu yana Metin Oktay Stadı’nda çalışan temsilcimiz, dün akşamki antrenmanını Gaziler Dağı’nda yaptı. Burada bol bol oksijen depolayan bordo-beyazlı takımda neşe ve hırs hakim olurken, antrenör Fatih Yıldız, her geçen gün üzerine koyduklarını ifade ederek oyuncularının performansından memnun kaldığını söyledi. Hidropaks Tayfunspor, ilk hazırlık sınavını yarın Sırrıpaşa karşısında verecek.

Hidropaks Gebze Tayfunspor’da vites arttı. Süper Amatör Lig’de hedefi şampiyonluk olarak gösteren bordo beyazlılar, yoğun ve yorucu bir hazırlık süreci geçirirken ilk hazırlık maçına yarın Sırrıpaşa karşısında çıkacak.

Amatör Süper Lig’de Gebze’yi temsil eden tek takım olmanın gururunu yaşayan Hidropaks Tayfunspor, yeni sezona bileniyor. Teknik patron Fatih Yıldız komutasında belli bir tempoyu yakalayan bordo-beyazlı ekipte idmanların adresi değişti. 5 Ağustos’ta topbaşı yapan ve o tarihten bu yana Metin Oktay Stadı’nda çalışan temsilcimiz, dün akşamki antrenmanını Gaziler Dağı’nda yaptı. Burada bol bol oksijen depolayan bordo-beyazlı takımda neşe ve hırs hakim olurken, antrenör Fatih Yıldız, her geçen gün üzerine koyduklarını ifade ederek oyuncularının performansından memnun kaldığını söyledi. Hidropaks Tayfunspor, ilk hazırlık sınavını yarın Sırrıpaşa karşısında verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.