Hidropaks Tayfunspor’dan Aydın’a ziyaret

Spor 24.07.2019 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hidropaks Tayfunspor’dan Aydın’a ziyaret

Hidropaks Gebze Tayfunspor Kulübü, geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti. Gebze amatörünün köklü kulübü Hidropaks Tayfunspor’u ziyarette; Kulüp Başkanı Cengiz İdacı, Sportif Direktör Serdar Bulun, Teknik Direktör Fatih Yıldız ve Yardımcı Antrenör temsil etti. AYDIN: AMATÖR KULÜPLERİMİZLE BERABER ÇALIŞACAĞIZ ASKF başkanlık görevinde 12’nci yılını dolduran Başkan Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan bordo beyazlı kulüp, Aydın ve ekibine yeni dönemde başarı temennisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydın, “Gebze amatörü için çok önemli bir yeri olan köklü kulüp Hidropaks Tayfunspor’un şahsıma olan ziyareti bizleri onurlandırdı. Amatör futbolunun gelişimine katkı sunma adına güven tazelediğimiz yeni dönemde, amatör kulüplerimizle koordineli çalışmalarımızı sürdüreceğiz”dedi.  

Hidropaks Gebze Tayfunspor Kulübü, geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti. Gebze amatörünün köklü kulübü Hidropaks Tayfunspor’u ziyarette; Kulüp Başkanı Cengiz İdacı, Sportif Direktör Serdar Bulun, Teknik Direktör Fatih Yıldız ve Yardımcı Antrenör temsil etti.

AYDIN: AMATÖR KULÜPLERİMİZLE BERABER ÇALIŞACAĞIZ

ASKF başkanlık görevinde 12’nci yılını dolduran Başkan Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan bordo beyazlı kulüp, Aydın ve ekibine yeni dönemde başarı temennisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydın, “Gebze amatörü için çok önemli bir yeri olan köklü kulüp Hidropaks Tayfunspor’un şahsıma olan ziyareti bizleri onurlandırdı. Amatör futbolunun gelişimine katkı sunma adına güven tazelediğimiz yeni dönemde, amatör kulüplerimizle koordineli çalışmalarımızı sürdüreceğiz”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.