Hırsızlar, Çaldıklarıyla İş Yeri Sahibini Güldürdü

07.01.2015 - 23:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Hırsızlar, Çaldıklarıyla İş Yeri Sahibini Güldürdü

bir markete giren hırsızların dükkandaki değerli eşyalar yerine, tavuk, çorap, iç çamaşırı çalması iş yeri sahibini güldürdü.

Van'ın Edremit ilçesinde iki markete giren hırsızlar, iş yerindeki televizyon, buzdolabı, bilgisayar gibi değerli eşyalar yerine, tavuk, çorap, iç çamaşırı çaldı. Hırsızlar, çaldıkları malzemelerle iş yeri sahibine neşeli anlar yaşattı. HIRSIZLAR AYNI MAHALLEDEKİ İKİ DÜKKANA GİRDİ Alınan bilgiye göre, Köprüler Mahallesi'nde Kadir Başak'a ait markete giren ve kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler, iki koli tavuk, erkek çorabı ve kadın iç çamaşırı çaldı.Aynı mahallede Tacettin Demiray'a ait markete de giren hırsızlar, sigara ve kasadaki bir miktar parayla bölgeden uzaklaştı.İş yeri sahipleri, marketlerinde hırsızlık olduğunu fark etmesi üzerine, durumu jandarmaya bildirdi. KİLİDİ KIRIP MARKETE GİRDİLER Olay yerine gelen jandarma ekipleri, marketlerin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.Görüntülerde, kapı kilidini ellerindeki malzemelerle kırıp, içeri giren 3 kişinin, marketteki değerli eşyalar yerine tavuk, çorap gibi malzemeler çaldığı gözlemlendi. ''MARKETTEKİ DEĞERLİ ÜRÜNLERE DOKUNMADILAR'' Hırsızların kendisini güdürdüğünü söyleyen iş yeri sahibi Başak, yaptığı açıklamada, "İş yerimde, televizyon, buzdolabı ve bilgisayar gibi değerli malzemeleri almak yerine tavuk, çorap, iç çamaşırı gibi ürünleri çalmışlar" ifadesini kullandı.
bir markete giren hırsızların dükkandaki değerli eşyalar yerine, tavuk, çorap, iç çamaşırı çalması iş yeri sahibini güldürdü.

Van'ın Edremit ilçesinde iki markete giren hırsızlar, iş yerindeki televizyon, buzdolabı, bilgisayar gibi değerli eşyalar yerine, tavuk, çorap, iç çamaşırı çaldı. Hırsızlar, çaldıkları malzemelerle iş yeri sahibine neşeli anlar yaşattı.

HIRSIZLAR AYNI MAHALLEDEKİ İKİ DÜKKANA GİRDİ

Alınan bilgiye göre, Köprüler Mahallesi'nde Kadir Başak'a ait markete giren ve kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler, iki koli tavuk, erkek çorabı ve kadın iç çamaşırı çaldı.Aynı mahallede Tacettin Demiray'a ait markete de giren hırsızlar, sigara ve kasadaki bir miktar parayla bölgeden uzaklaştı.İş yeri sahipleri, marketlerinde hırsızlık olduğunu fark etmesi üzerine, durumu jandarmaya bildirdi.

KİLİDİ KIRIP MARKETE GİRDİLER

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, marketlerin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.Görüntülerde, kapı kilidini ellerindeki malzemelerle kırıp, içeri giren 3 kişinin, marketteki değerli eşyalar yerine tavuk, çorap gibi malzemeler çaldığı gözlemlendi.

''MARKETTEKİ DEĞERLİ ÜRÜNLERE DOKUNMADILAR''

Hırsızların kendisini güdürdüğünü söyleyen iş yeri sahibi Başak, yaptığı açıklamada, "İş yerimde, televizyon, buzdolabı ve bilgisayar gibi değerli malzemeleri almak yerine tavuk, çorap, iç çamaşırı gibi ürünleri çalmışlar" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.