“Hizmet ayrımı yapmıyoruz!”

Dilovası 02.09.2019 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Hizmet ayrımı yapmıyoruz!”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ayrım yapmadan hizmetlerin önceliklerine göre her mahallemize hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

Dilovası Aksu Otel’de gerçekleşen mahalle muhtarları toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Başkan Şayir ile birlikte 12 Mahalle muhtarı katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve geldiği beş aylık süreçte yaptıkları çalışmaları tek tek anlatırken, mahalle muhtarlarının taleplerine öncelik tanıdıkları belirterek “Mahalle muhtarlarımız halkımız ile yerel yönetimler arasında bulunan önemli bir köprü görevini görmektedir. Halkımızın birinci elden sorunlarını ilettiği muhtarlarımızla sorunların çözümü için koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Onun için muhtarlarımızı oldukça önemsiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ayrım yapmadan hizmetlerin önceliklerine göre her mahallemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Halkımızın ve muhtarlarımızın taleplerini anında çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. ORTAK NOKTAMIZ DAHA GÜZEL DİLOVASI Yaşadığımız şehrin, yaşadığımız mahallenin daha iyi olması için hep birlikte çalışıyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel Dilovası'nı oluşturmaktır. Bu anlamda her mahalle muhtarımız bizim için önemlidir. Yapacağımız hizmetlerde muhtarlarımızın görüşleri alınarak en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Dediğimiz gibi hepimizin ortak noktası daha güzel bir Dilovası’dır. Onun için bir ekip ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Konuşmasının ardından mahalle muhtarlarını tek tek dinleyen Başkan Şayir, muhtarların sorun ve isteklerini dinleyerek not alıp sorun ve isteklerin çözümü için çalışmanın başlatılması talimatını verdi. Toplantı sonunda ise Başkan Şayir, günün anısına ilçedeki tüm mahalle muhtarlarına birer kalem hediye etti.  
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ayrım yapmadan hizmetlerin önceliklerine göre her mahallemize hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

Dilovası Aksu Otel’de gerçekleşen mahalle muhtarları toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Başkan Şayir ile birlikte 12 Mahalle muhtarı katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve geldiği beş aylık süreçte yaptıkları çalışmaları tek tek anlatırken, mahalle muhtarlarının taleplerine öncelik tanıdıkları belirterek “Mahalle muhtarlarımız halkımız ile yerel yönetimler arasında bulunan önemli bir köprü görevini görmektedir. Halkımızın birinci elden sorunlarını ilettiği muhtarlarımızla sorunların çözümü için koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Onun için muhtarlarımızı oldukça önemsiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ayrım yapmadan hizmetlerin önceliklerine göre her mahallemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Halkımızın ve muhtarlarımızın taleplerini anında çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz.

ORTAK NOKTAMIZ DAHA GÜZEL DİLOVASI

Yaşadığımız şehrin, yaşadığımız mahallenin daha iyi olması için hep birlikte çalışıyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel Dilovası'nı oluşturmaktır. Bu anlamda her mahalle muhtarımız bizim için önemlidir. Yapacağımız hizmetlerde muhtarlarımızın görüşleri alınarak en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Dediğimiz gibi hepimizin ortak noktası daha güzel bir Dilovası’dır. Onun için bir ekip ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Konuşmasının ardından mahalle muhtarlarını tek tek dinleyen Başkan Şayir, muhtarların sorun ve isteklerini dinleyerek not alıp sorun ve isteklerin çözümü için çalışmanın başlatılması talimatını verdi. Toplantı sonunda ise Başkan Şayir, günün anısına ilçedeki tüm mahalle muhtarlarına birer kalem hediye etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.