Hoca ile ilgili son karar açıklandı

Spor 14.02.2017 - 19:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hoca ile ilgili son karar açıklandı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Bugünkü toplantımızda aldığımız kararla Jan Olde Riekerink'le yollarımızı ayırdık. Bunu da kendisine bildirdik." açıklamasını yaptı.

Galatasaray'da yönetim kurulu toplantısı sona erdi; başkan Dursun Özbek açıklama yaptı. Özbek'in açıklamaları şu şekilde; "RİEKERİNK İLE YOLLARI AYIRDIK" " Galatasaray Başkanı Dursun Özbek; Yönetim kurulu toplantımız vardı, dün de bir açıklamada bulundum.  Galatasaray'ın performansı ve durumu ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptık.  Galatasaray'ın başarısı için sayın Riekerink ile yollarımızı ayırdık, kendisine bu durumu ilettik. Teknik direktör çalışmalarına  Çarşamba gününden itibaren başlayacağız. "   "IGOR TUDOR İLE İLGİLİ KONUŞMADI" " Sneijder takımdaki en önemli profesyonel, takımdaki en önemli oyuncularımızdan biri. Boşta olan ya da sözleşmesi müsait olan teknik adamlar ile görüşeceğiz. En kısa süre içerisinde teknik direktörümüzü açıklamak istiyoruz. Igor Tudor konusunda bir açıklama yapmak istemiyorum, çalışmalarımız  Çarşamba günü başlayacak. Bu toplantıda sadece Riekerink'in durumunu değerlendirdik ve nihai bir karar vardık. Riekerink'in alt yapımızdaki görevine devam edip etmeyeceği belli değil. Ben taraftarlardan sadece bu şampiyonluk yolunda hep beraber olmamızı istiyorum"
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Bugünkü toplantımızda aldığımız kararla Jan Olde Riekerink'le yollarımızı ayırdık. Bunu da kendisine bildirdik." açıklamasını yaptı.

Galatasaray'da yönetim kurulu toplantısı sona erdi; başkan Dursun Özbek açıklama yaptı.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde;

"RİEKERİNK İLE YOLLARI AYIRDIK"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek; Yönetim kurulu toplantımız vardı, dün de bir açıklamada bulundum.  Galatasaray'ın performansı ve durumu ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptık.  Galatasaray'ın başarısı için sayın Riekerink ile yollarımızı ayırdık, kendisine bu durumu ilettik. Teknik direktör çalışmalarına  Çarşamba gününden itibaren başlayacağız. "

 

"IGOR TUDOR İLE İLGİLİ KONUŞMADI"

Sneijder takımdaki en önemli profesyonel, takımdaki en önemli oyuncularımızdan biri. Boşta olan ya da sözleşmesi müsait olan teknik adamlar ile görüşeceğiz. En kısa süre içerisinde teknik direktörümüzü açıklamak istiyoruz. Igor Tudor konusunda bir açıklama yapmak istemiyorum, çalışmalarımız  Çarşamba günü başlayacak. Bu toplantıda sadece Riekerink'in durumunu değerlendirdik ve nihai bir karar vardık. Riekerink'in alt yapımızdaki görevine devam edip etmeyeceği belli değil. Ben taraftarlardan sadece bu şampiyonluk yolunda hep beraber olmamızı istiyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.