19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hocasız Balıkesirspor'u tanıyalım

Spor 28.09.2016 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hocasız Balıkesirspor'u tanıyalım

Hocasız Balıkesirspor'u tanıyalım

1.Tur’da Gölcükspor’u, 2.Tur’da da Ankaragücü’nü eleyerek 3.Tur’a yükselen ve gruplar için sadece bir adımı kalan Darıca G.B’nin Türkiye Kupası’ndaki rakibi 1.Lig ekibi Balıkesirspor oldu. TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda yapılan kura çekimine Darıca G.B’yi temsilen Başkan Yardımcısı Zeki Sarı katıldı. TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAK Tek maç eleme eleminasyon sistemine göre 25, 26 ve 27 Ekim’de oynanacak olan üçüncü tur maçları sonucunda 27 takım grup aşamasına kalacak. Geçen sezon Süper Lig’i ilk 5’te tamamlayan takımların da doğrudan katılımıyla 32 ekip, grup aşamasında mücadele etme hakkı kazanacak. İKİ SEZON ÖNCE SÜPER LİG’DEYDİ 2015-2015 sezonunda Süper Lig’de mücadele ve sezon sonunda ligi son sırada tamamlayarak PTT 1.Lig’e düşen Balıkesir, geçen sezon ligi 6.sırada tamamlayarak Play-Off’a yükselmişti. Play-Off’ya Alanyaspor’a 0-0 ve 0-1’lik skorlarla boyun eğen Balıkesir, süper lig biletini Alanyaspor’a kaptırmıştı. REHA ERGİNER’LE YOLLAR AYRILDI Sezona Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde başlayan ve oynadığı 4 karşılaşmada 2 yenilgi, 1 beraberlik ve 1 galibiyet alan Balıkesirspor, Erginer ile yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Adana Demirspor karşılaşmasına yardımcı antrenör Engin Çatır yönetiminde çıkan kırmızı beyazlı ekip sahadan 4-2 galip ayrılmıştı.
Hocasız Balıkesirspor'u tanıyalım

1.Tur’da Gölcükspor’u, 2.Tur’da da Ankaragücü’nü eleyerek 3.Tur’a yükselen ve gruplar için sadece bir adımı kalan Darıca G.B’nin Türkiye Kupası’ndaki rakibi 1.Lig ekibi Balıkesirspor oldu. TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda yapılan kura çekimine Darıca G.B’yi temsilen Başkan Yardımcısı Zeki Sarı katıldı.

TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAK

Tek maç eleme eleminasyon sistemine göre 25, 26 ve 27 Ekim’de oynanacak olan üçüncü tur maçları sonucunda 27 takım grup aşamasına kalacak. Geçen sezon Süper Lig’i ilk 5’te tamamlayan takımların da doğrudan katılımıyla 32 ekip, grup aşamasında mücadele etme hakkı kazanacak.

İKİ SEZON ÖNCE SÜPER LİG’DEYDİ

2015-2015 sezonunda Süper Lig’de mücadele ve sezon sonunda ligi son sırada tamamlayarak PTT 1.Lig’e düşen Balıkesir, geçen sezon ligi 6.sırada tamamlayarak Play-Off’a yükselmişti. Play-Off’ya Alanyaspor’a 0-0 ve 0-1’lik skorlarla boyun eğen Balıkesir, süper lig biletini Alanyaspor’a kaptırmıştı.

REHA ERGİNER’LE YOLLAR AYRILDI

Sezona Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde başlayan ve oynadığı 4 karşılaşmada 2 yenilgi, 1 beraberlik ve 1 galibiyet alan Balıkesirspor, Erginer ile yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Adana Demirspor karşılaşmasına yardımcı antrenör Engin Çatır yönetiminde çıkan kırmızı beyazlı ekip sahadan 4-2 galip ayrılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.