Hospital Park İmzaladı

17.04.2018 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hospital Park İmzaladı

Darıca Özel Hospiatal Park Hastanesi ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti arasında yapılan protokol anlaşması imzalandı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve yakınları hastanenin hizmet verdiği sağlık birimlerinden indirimli faydalanabilecekler. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Başkanvekili Levent Altun Yönetim Kurulu üyeleri Yunus Kahraman ve İsa Turhan’ın hazır bulunduğu protokol imza töreninde  Hospital Park Hastanesi adına Nilgün Yönten yer aldı. Yapılan  anlaşma ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve aileleri  7 gün 24 saat sağlık hizmetinden faydalanabilecekler. KAPIMIZ ONLARA HER ZAMAN AÇIK Darıca Hospital Park Başhekimi Nilgün Yönten protokol imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, “  Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin üyelerine yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diliyoruz. Uzun yıllardır kentimizde sürdürdüğümüz bu hizmeti bundan sonra basın çalışanlarımıza protokol anlaşma çerçevesinde de vermeye devam edeceğiz. Zaten onlara her zaman kapımız açıktı. Yapmamız gerek ne varsa yardımcı olmaya çalışıyorduk. Bundan sonra protokol anlaşması çerçevesinde resmileştirmiş olduk.” dedi. KARTALARINI GÖSTERMELERİ YETERLİ Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Çetin Gürol yaptığı konuşmada, “ Üyelerimize yönelik indirim anlaşmalarımızı göreve seçildiğimiz günden beri sürdürüyoruz. Bu manada kentimizdeki anlaşma yaptığımız sağlık kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün Darıca Hospital Park Hastanesi ile anlaşma imzalamaktan dolayı mutluyuz. Üyelerimiz sadece cemiyet kartlarını göstermeleri durumunda bu hizmet faydalanabilecekler” diye kaydetti.
Darıca Özel Hospiatal Park Hastanesi ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti arasında yapılan protokol anlaşması imzalandı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve yakınları hastanenin hizmet verdiği sağlık birimlerinden indirimli faydalanabilecekler. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Başkanvekili Levent Altun Yönetim Kurulu üyeleri Yunus Kahraman ve İsa Turhan’ın hazır bulunduğu protokol imza töreninde  Hospital Park Hastanesi adına Nilgün Yönten yer aldı. Yapılan  anlaşma ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve aileleri  7 gün 24 saat sağlık hizmetinden faydalanabilecekler.

KAPIMIZ ONLARA HER ZAMAN AÇIK

Darıca Hospital Park Başhekimi Nilgün Yönten protokol imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, “  Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin üyelerine yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diliyoruz. Uzun yıllardır kentimizde sürdürdüğümüz bu hizmeti bundan sonra basın çalışanlarımıza protokol anlaşma çerçevesinde de vermeye devam edeceğiz. Zaten onlara her zaman kapımız açıktı. Yapmamız gerek ne varsa yardımcı olmaya çalışıyorduk. Bundan sonra protokol anlaşması çerçevesinde resmileştirmiş olduk.” dedi.

KARTALARINI GÖSTERMELERİ YETERLİ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Çetin Gürol yaptığı konuşmada, “ Üyelerimize yönelik indirim anlaşmalarımızı göreve seçildiğimiz günden beri sürdürüyoruz. Bu manada kentimizdeki anlaşma yaptığımız sağlık kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün Darıca Hospital Park Hastanesi ile anlaşma imzalamaktan dolayı mutluyuz. Üyelerimiz sadece cemiyet kartlarını göstermeleri durumunda bu hizmet faydalanabilecekler” diye kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.