HOSPİTALPARK DARICA ‘DAN HASTALARA KANDİL TEBRİĞİ

Darıca 30.11.2017 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

HOSPİTALPARK DARICA ‘DAN HASTALARA KANDİL TEBRİĞİ

Hospitalpark Darıca Hastanesi, Mevlid Kandili’nin önemini Hz. Muhammed’i simgeleyen kırmızı gül ile belirtti.

Hospitalpark Darıca Hastanesi yöneticileri başta İşletme Müdürü Meral Elmas Uzun ve Hastane Müdürü Tayfun Mercan olmak üzere, Mevlid Kandili’nde hastalarına, çalışan hekim ve personellerine gül dağıtarak Mevlid kandilini tebrik etti. Hospitalpark Darıca Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Nilgün Yönten bu gecenin önemine dikkat çekerek, “Milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecede yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin Hak katında makbul olmasını temenni ediyoruz. Rabbimizden, bu mübarek gece vesilesiyle, İslam dünyasının birliğini, beraberliğini, dayanışmasını güçlendirmesini; tüm insanlığın yürek acılarını ve gözyaşlarını dindirmesini niyaz ediyoruz. Rabbimizin sağlıklı huzurlu ömürler vermesini diliyoruz” mesajı verdiler.  
Hospitalpark Darıca Hastanesi, Mevlid Kandili’nin önemini Hz. Muhammed’i simgeleyen kırmızı gül ile belirtti.

Hospitalpark Darıca Hastanesi yöneticileri başta İşletme Müdürü Meral Elmas Uzun ve Hastane Müdürü Tayfun Mercan olmak üzere, Mevlid Kandili’nde hastalarına, çalışan hekim ve personellerine gül dağıtarak Mevlid kandilini tebrik etti.

Hospitalpark Darıca Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Nilgün Yönten bu gecenin önemine dikkat çekerek, “Milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecede yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin Hak katında makbul olmasını temenni ediyoruz. Rabbimizden, bu mübarek gece vesilesiyle, İslam dünyasının birliğini, beraberliğini, dayanışmasını güçlendirmesini; tüm insanlığın yürek acılarını ve gözyaşlarını dindirmesini niyaz ediyoruz. Rabbimizin sağlıklı huzurlu ömürler vermesini diliyoruz” mesajı verdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.