19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hotman’dan Demirci’ye Veda Ziyareti

Çayırova 13.09.2017 - 14:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hotman’dan Demirci’ye Veda Ziyareti

Valiler ve Kaymakamlar kararnamesi ile Çayırova Kaymakamlığı'ndan İçişleri Bakanlığı 1. derece Hukuk Müşavirliğine atanan Mustafa Hotman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret etti. Veda mahiyeti taşıyan ziyaret sırasında duygularını paylaşan Hotman, ilçede kısa bir süre görev yapmasına rağmen Çayırova’yı çok sevdiğini, kısa sürede güzel dostluklar edindiğini ve sonraki görev yerlerinde Çayırova’yı özleyeceğini ifade etti. Görev süresi boyunca yapmış olduğu desteklerden ötürü Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkür etti. Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman’a yeni görevinde başarılar dileyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova’ya kazandırdığı değerlerden ötürü teşekkür ederek: "Görevi süresince istişare içerisinde çalıştığımız Kaymakamımıza, ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Valiler ve Kaymakamlar kararnamesi ile Çayırova Kaymakamlığı'ndan İçişleri Bakanlığı 1. derece Hukuk Müşavirliğine atanan Mustafa Hotman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret etti.

Veda mahiyeti taşıyan ziyaret sırasında duygularını paylaşan Hotman, ilçede kısa bir süre görev yapmasına rağmen Çayırova’yı çok sevdiğini, kısa sürede güzel dostluklar edindiğini ve sonraki görev yerlerinde Çayırova’yı özleyeceğini ifade etti. Görev süresi boyunca yapmış olduğu desteklerden ötürü Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkür etti. Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman’a yeni görevinde başarılar dileyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova’ya kazandırdığı değerlerden ötürü teşekkür ederek: "Görevi süresince istişare içerisinde çalıştığımız Kaymakamımıza, ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.