HOTMAN; “HİZMETLER VATANDAŞ ODAKLI OLMALI”

Çayırova 27.02.2017 - 14:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

HOTMAN; “HİZMETLER VATANDAŞ ODAKLI OLMALI”

Çayırova’da Halk Toplantılarının ilki Kaymakam Mustafa Hotman Başkanlığında gerçekleştirildi. Program da konuşan Kaymakam Hotman, toplantıların her ay olacağını dile getirerek, “Her zaman ifade ettiğim gibi esas olan kamu hizmetlerinin sunumu vatandaş odaklı olmalıdır.” dedi.

İçişleri bakanlığının talimatları doğrultusunda ilçe de her ay gerçekleştirilmesi planlanan Halk Toplantılarının ilki Akse Mahallesinde bulunan Reysaj Lojistik Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleştirildi. Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. HOTMAN; “HİZMETLER VATANDAŞ ODAKLI OLMALI” Kaymakam Hotman yaptığı konuşma da; “Çayırova İlçesinde her ay halk toplantıları yapacağız.  Bu toplantılar vesilesiyle vatandaşlarımızla doğrudan temas kurmak suretiyle onların istek, şikâyet ve önerilerini ele alma imkânı bulmuş olacağız. Her zaman ifade ettiğim gibi esas olan kamu hizmetlerinin sunumu vatandaş odaklı olmalıdır. Bu nedenle kamu hizmeti yürüten kurumlarımızın her kademedeki personelinden bu hususa azami özen göstermesin gerekmektedir.” Dedi. HOTMAN TALİMATI VERDİ Toplantıya katılan vatandaşlar mahallelerinde yaşadıkları sorunları Kaymakam Hotman’a aktardı. Kaymakam Hotman, vatandaşların sıkıntıları hakkında Kurum amirlerine gerekli talimatı vererek problemlerim çözülmesi yönünde gerekenin yapılmasını ve gerekli bilginin vatandaşlara iletilmesi talimatını verdi.  
Çayırova’da Halk Toplantılarının ilki Kaymakam Mustafa Hotman Başkanlığında gerçekleştirildi. Program da konuşan Kaymakam Hotman, toplantıların her ay olacağını dile getirerek, “Her zaman ifade ettiğim gibi esas olan kamu hizmetlerinin sunumu vatandaş odaklı olmalıdır.” dedi.

İçişleri bakanlığının talimatları doğrultusunda ilçe de her ay gerçekleştirilmesi planlanan Halk Toplantılarının ilki Akse Mahallesinde bulunan Reysaj Lojistik Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleştirildi. Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

HOTMAN; “HİZMETLER VATANDAŞ ODAKLI OLMALI”

Kaymakam Hotman yaptığı konuşma da; “Çayırova İlçesinde her ay halk toplantıları yapacağız.  Bu toplantılar vesilesiyle vatandaşlarımızla doğrudan temas kurmak suretiyle onların istek, şikâyet ve önerilerini ele alma imkânı bulmuş olacağız. Her zaman ifade ettiğim gibi esas olan kamu hizmetlerinin sunumu vatandaş odaklı olmalıdır. Bu nedenle kamu hizmeti yürüten kurumlarımızın her kademedeki personelinden bu hususa azami özen göstermesin gerekmektedir.” Dedi.

HOTMAN TALİMATI VERDİ

Toplantıya katılan vatandaşlar mahallelerinde yaşadıkları sorunları Kaymakam Hotman’a aktardı. Kaymakam Hotman, vatandaşların sıkıntıları hakkında Kurum amirlerine gerekli talimatı vererek problemlerim çözülmesi yönünde gerekenin yapılmasını ve gerekli bilginin vatandaşlara iletilmesi talimatını verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.