Hürriyet’i duygulandıran mesaj!

Kocaeli 05.02.2018 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hürriyet’i duygulandıran mesaj!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Afrin'den aldığı mesajla duygulandı. Hürriyet kendisini ağlatan o mesajı sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz yıl CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, vatan için mücadele sırasında yaralanan Terörle Mücadele Esnasında Yaralanıp Gazi Sayılmayanlar Derneği (TMSY) üyelerine gazilik onurunun verilmesi için bu konuyu meclise taşımış, Afrin'de yaralanan askerlerin de şart aranmadan gazi sayılmasını istemişti. TMSY üyeleri de milletvekili Hürriyet'e Afrin'den mesaj gönderdi.  “BU FOTOĞRAF BENİ AĞLATTI “ İşte Hürriyet'in Paylaşımı: Hayatımda hiç bu kadar duygulandığımı ve onurlandığımı hatırlamıyorum. Bu fotoğraf siyasetteki bütün koltuklardan daha kıymetli. Siyasetin en büyük kazanımı. Terörle mücadelede yaralanmış, kalbinde terörist mermisi ile yaşam mücadelesi veren ama gazi sayılmayan kahramanların gazi sayılması için verdiğim mücadelede onlarla aile gibi olduk. O ailemin kahramanları Afrin'e gittiler ve oradan bana bu mesajı göndermişler. Sizleri Seviyorum Kahramanlar, siz Bizim Gazilerimizsiniz.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Afrin'den aldığı mesajla duygulandı. Hürriyet kendisini ağlatan o mesajı sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz yıl CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, vatan için mücadele sırasında yaralanan Terörle Mücadele Esnasında Yaralanıp Gazi Sayılmayanlar Derneği (TMSY) üyelerine gazilik onurunun verilmesi için bu konuyu meclise taşımış, Afrin'de yaralanan askerlerin de şart aranmadan gazi sayılmasını istemişti. TMSY üyeleri de milletvekili Hürriyet'e Afrin'den mesaj gönderdi. 

“BU FOTOĞRAF BENİ AĞLATTI “

İşte Hürriyet'in Paylaşımı: Hayatımda hiç bu kadar duygulandığımı ve onurlandığımı hatırlamıyorum. Bu fotoğraf siyasetteki bütün koltuklardan daha kıymetli. Siyasetin en büyük kazanımı. Terörle mücadelede yaralanmış, kalbinde terörist mermisi ile yaşam mücadelesi veren ama gazi sayılmayan kahramanların gazi sayılması için verdiğim mücadelede onlarla aile gibi olduk. O ailemin kahramanları Afrin'e gittiler ve oradan bana bu mesajı göndermişler. Sizleri Seviyorum Kahramanlar, siz Bizim Gazilerimizsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.