Hürriyet Kocaelispor maçı için Bakanlara seslendi

Spor 10.05.2017 - 15:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hürriyet Kocaelispor maçı için Bakanlara seslendi

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un Pazar günü oynayacağı 2’nci lige yükselme maçı için Bakanlardan uçak tahsis edilmesini istedi

  Kocaelispor 14 Mayıs Pazar günü Spor Toto 3. Lig Play-Off Finalinde Altay ile karşı karşıya gelecek. Maçın galibinin 2’nci lige yükseleceği bu hayati maç için Hodri Meydan taraftar grubu Antalya’ya gitme planlarına başladı. Kocaeli Cengiz Topel Havaalanından Antalya’ya tarifeli sefer olması halinde taraftarlar ulaşım konusunda epey rahatlayacak. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de bu sorunu görerek mecliste yaptığı konuşmasında Milli Savunma Bakan Işık ve Ulaştırma Bakanı Arslan’dan maç günü tarifeli sefer istedi. BUYRUN SİZE TALEP TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet mecliste Kocaelispor taraftarının Antalya’ya ulaşımı konusunda Milli Savunma Bakanı Fikri ışık ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a seslendi.  Hürriyet yaptığı konuşmasında “Kocaelisporumuz, SPOR Toto 3. Lig Play-Off finalinde 14 Mayıs Pazar günü Antalya'da, Altay ile karşı karşıya gelerek; ikinci lige yükselme mücadelesi verecek. O gün 20 bine yakın taraftarın Antalya’ya gitmesi bekleniyor. Kocaelispor’a gönül veren binlerce taraftar maça Kocaeli’ye tam 610 kilometre uzaktaki Antalya’ya nasıl giderim diye hesap yapıyor. Kocaeli’de Cengiz Topel Havaalanımız var ama haftada 3 gün Trabzon dışında bir yere uçak gitmiyor. Sebep olarak da talep yok deniliyor. Buyurun siz talep” dedi. PARMAK ŞIKLATMAK KADAR KOLAY Konuşmasına devam eden Milletvekili Hürriyet, “Buradan Kocaeli’nin bakanı Fikri Işık ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a seslenmek istiyorum. Gelin bu hafta sonu Antalya-İzmit arası karşılıklı tarifeli seferler düzenleyelim. Havaalanı için defalarca yapılan açılışlar bir işe yarasın. Biliyoruz ki bu sizin için bir parmak şıklatmak kadar kolay bir şey. Göz bebeğimiz olan Kocaelispor’a ve yeşil siyahlı renklere âşık olan taraftarlarımıza bir katkı da böyle sunalım. Sayın Bakanlara tekrar sesleniyorum. Şampiyonluk gelsin bu sene, gelin beraber kutlayalım Fethiye’de” diyerek sözlerine son verdi.                  
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un Pazar günü oynayacağı 2’nci lige yükselme maçı için Bakanlardan uçak tahsis edilmesini istedi

 

Kocaelispor 14 Mayıs Pazar günü Spor Toto 3. Lig Play-Off Finalinde Altay ile karşı karşıya gelecek. Maçın galibinin 2’nci lige yükseleceği bu hayati maç için Hodri Meydan taraftar grubu Antalya’ya gitme planlarına başladı. Kocaeli Cengiz Topel Havaalanından Antalya’ya tarifeli sefer olması halinde taraftarlar ulaşım konusunda epey rahatlayacak. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de bu sorunu görerek mecliste yaptığı konuşmasında Milli Savunma Bakan Işık ve Ulaştırma Bakanı Arslan’dan maç günü tarifeli sefer istedi.

BUYRUN SİZE TALEP

TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet mecliste Kocaelispor taraftarının Antalya’ya ulaşımı konusunda Milli Savunma Bakanı Fikri ışık ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a seslendi.  Hürriyet yaptığı konuşmasında “Kocaelisporumuz, SPOR Toto 3. Lig Play-Off finalinde 14 Mayıs Pazar günü Antalya'da, Altay ile karşı karşıya gelerek; ikinci lige yükselme mücadelesi verecek. O gün 20 bine yakın taraftarın Antalya’ya gitmesi bekleniyor. Kocaelispor’a gönül veren binlerce taraftar maça Kocaeli’ye tam 610 kilometre uzaktaki Antalya’ya nasıl giderim diye hesap yapıyor. Kocaeli’de Cengiz Topel Havaalanımız var ama haftada 3 gün Trabzon dışında bir yere uçak gitmiyor. Sebep olarak da talep yok deniliyor. Buyurun siz talep” dedi.

PARMAK ŞIKLATMAK KADAR KOLAY

Konuşmasına devam eden Milletvekili Hürriyet, “Buradan Kocaeli’nin bakanı Fikri Işık ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a seslenmek istiyorum. Gelin bu hafta sonu Antalya-İzmit arası karşılıklı tarifeli seferler düzenleyelim. Havaalanı için defalarca yapılan açılışlar bir işe yarasın. Biliyoruz ki bu sizin için bir parmak şıklatmak kadar kolay bir şey. Göz bebeğimiz olan Kocaelispor’a ve yeşil siyahlı renklere âşık olan taraftarlarımıza bir katkı da böyle sunalım. Sayın Bakanlara tekrar sesleniyorum. Şampiyonluk gelsin bu sene, gelin beraber kutlayalım Fethiye’de” diyerek sözlerine son verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.