Hürriyet sakinlerini buluşturan iftar

Gebze 07.06.2018 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hürriyet sakinlerini buluşturan iftar

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Hürriyet Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi.

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Hürriyet Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. Binlerce mahalle sakinini bir araya getiren, aynı sofra etrafında oruçlarını açmaya vesile olan Gebze Belediyesi geleneksel iftar programına; ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. MASALARI TEK TEK GEZDİ İftar programının gerçekleşeceği alanda masaları tek tek gezen Başkan Köşker mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını kutladı. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Köşker, belediyecilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi, projeleri anlattı. RAMAZAN’IN KIYMETİNİ BİLELİM Hürriyet Mahallesi sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturan iftar öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Allah’a şükürler olsun ki bir kez daha bu güzel ailemizle birlikte iftar açıyoruz. Bugün burada ailemizle birlikte dostluk soframızda, kardeşlik soframızda bir aradayız. Allah’a şükürler olsun. Ramazan ayı bereket ayı, mağfiret ayı, rahmet ayı, sonunda da cehennemden kurtulma ayı. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim. TAPU SORUNU ÇÖZÜLECEK Hürriyet Mahallesi’nde 2B’den kaynaklı bir plan ve alt yapı sorunu var. Mahallenin planı olmadığı için alt yapı hizmeti veremiyoruz. Bu sorun yıllardır birike birike gelmiş ama inşallah bu sorun çözülecek.  Planları yaptık ve Çevre ve şehircilik Bakanlığında kuruldan geçiyor. Birkaç ay içerisinde bu sorun tamamen çözülmüş olacak” dedi ÇOCUKLAR UNUTULMADI Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programına çocuklar unutulmadı. Çocuklar için özel oyunlar sergilendi, özel hediyeler verildi. Çocuklar özellikle Karagöz ve Hacivat’ın maceralarına çok güldü. Çocuklara özel hazırlanan programda çocuklara pamuk şeker, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi. İftar programında ayrıca semazen gösterisi de yer aldı.
Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Hürriyet Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi.

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Hürriyet Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. Binlerce mahalle sakinini bir araya getiren, aynı sofra etrafında oruçlarını açmaya vesile olan Gebze Belediyesi geleneksel iftar programına; ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

MASALARI TEK TEK GEZDİ

İftar programının gerçekleşeceği alanda masaları tek tek gezen Başkan Köşker mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını kutladı. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Köşker, belediyecilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi, projeleri anlattı.

RAMAZAN’IN KIYMETİNİ BİLELİM

Hürriyet Mahallesi sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturan iftar öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Allah’a şükürler olsun ki bir kez daha bu güzel ailemizle birlikte iftar açıyoruz. Bugün burada ailemizle birlikte dostluk soframızda, kardeşlik soframızda bir aradayız. Allah’a şükürler olsun. Ramazan ayı bereket ayı, mağfiret ayı, rahmet ayı, sonunda da cehennemden kurtulma ayı. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim.

TAPU SORUNU ÇÖZÜLECEK

Hürriyet Mahallesi’nde 2B’den kaynaklı bir plan ve alt yapı sorunu var. Mahallenin planı olmadığı için alt yapı hizmeti veremiyoruz. Bu sorun yıllardır birike birike gelmiş ama inşallah bu sorun çözülecek.  Planları yaptık ve Çevre ve şehircilik Bakanlığında kuruldan geçiyor. Birkaç ay içerisinde bu sorun tamamen çözülmüş olacak” dedi

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programına çocuklar unutulmadı. Çocuklar için özel oyunlar sergilendi, özel hediyeler verildi. Çocuklar özellikle Karagöz ve Hacivat’ın maceralarına çok güldü. Çocuklara özel hazırlanan programda çocuklara pamuk şeker, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi. İftar programında ayrıca semazen gösterisi de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.