19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hürriyet’ten çocuklara 23 Nisan sürprizi

Kocaeli 22.04.2017 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hürriyet’ten çocuklara 23 Nisan sürprizi

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, önceki gün İzmit Kocatepe İlkokulu’nda okuyan çocuklara 23 Nisan sürprizi yaptı

  TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki partilileri İzmit Kocatepe İlkokulu’nda okuyan minik öğrencilere 23 Nisan sürprizi yaptı. Okulda öğrencilere balon ve şeker dağıtan Hürriyet’e, partisinin İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, İzmit ilçe yöneticisi Hakan Çakar, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Çoker ve Kocatepe Mahallesi Parti Temsilcisi Gökhan Gürkan Kaygusuz eşlik etti. ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ KORUMAYA ÇALIŞIYORUZ CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde İzmit Kocatepe İlkokulu’nda eğitim ve öğretim gören çocukların bayramını kutladı. Çocuklara beraberindeki partilileri ile beraber balon ve şeker hediye eden Hürriyet, çocuklarla bol bol sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Çocuklarla tek tek ilgilenen ve Mustafa Kemal Atatürk ile 23 Nisan hakkında sorular soran Hürriyet’e çocukların verdiği cevaplar da bir o kadar güzel oldu. Milletvekili Hürriyet yaptığı açıklamada, “Bugün burada çocuklarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Bizler gerek siyasetçiler gerekse ebeveynler olarak yarınlarımız olan bu güzel çocuklarımızın geleceğini inşa etmek ve korumak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye’nin ve Cumhuriyetin teminatı olan çocuklarımız Atatürk'ün gösterdiği yolda yürüyeceklerine dair bize verdikleri söz bizlere en büyük armağandır” dedi.        
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, önceki gün İzmit Kocatepe İlkokulu’nda okuyan çocuklara 23 Nisan sürprizi yaptı

 

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki partilileri İzmit Kocatepe İlkokulu’nda okuyan minik öğrencilere 23 Nisan sürprizi yaptı. Okulda öğrencilere balon ve şeker dağıtan Hürriyet’e, partisinin İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, İzmit ilçe yöneticisi Hakan Çakar, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Çoker ve Kocatepe Mahallesi Parti Temsilcisi Gökhan Gürkan Kaygusuz eşlik etti.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ KORUMAYA ÇALIŞIYORUZ

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde İzmit Kocatepe İlkokulu’nda eğitim ve öğretim gören çocukların bayramını kutladı. Çocuklara beraberindeki partilileri ile beraber balon ve şeker hediye eden Hürriyet, çocuklarla bol bol sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Çocuklarla tek tek ilgilenen ve Mustafa Kemal Atatürk ile 23 Nisan hakkında sorular soran Hürriyet’e çocukların verdiği cevaplar da bir o kadar güzel oldu. Milletvekili Hürriyet yaptığı açıklamada, “Bugün burada çocuklarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Bizler gerek siyasetçiler gerekse ebeveynler olarak yarınlarımız olan bu güzel çocuklarımızın geleceğini inşa etmek ve korumak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye’nin ve Cumhuriyetin teminatı olan çocuklarımız Atatürk'ün gösterdiği yolda yürüyeceklerine dair bize verdikleri söz bizlere en büyük armağandır” dedi.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.