19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Hüseyin Bey ile uzlaşamadık”

Spor 06.12.2019 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Hüseyin Bey ile uzlaşamadık”

Ve Recep Avcı adaylığını açıkladı. Uzun yıllardır Gebzespor Taraftarlar Dernek Başkanlığı yapan, mor beyazlı camiasının sevilen ve sayılan ismi Recep Avcı, dün akşam saat 19.55’te Antik Cafe’de düzenlediği toplantıda Gebzespor başkanlığına resmen aday oldu. Avcı’nın toplantısında adeta izdiham yaşanırken, eski dönem kulüp başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra yüzlerce Gebzespor taraftarı katıldı. Avcı’nın konuşmasını sık sık tezahüratlarla keserek müthiş bir sevgi gösterisinde bulunan Gebzespor taraftarları, artık geleceğe umutla bakmaya başladı. AVCI SEVGİ TOHUMLARI EKECEK Birleştirici ve kucaklayıcı mesajlar vererek sözlerine başlayan Gebzespor başkan adayı Recep Avcı, Gebzespor’a sevgi tohumları ekeceklerini vurguladı. Kavgadan, kaostan, küfürden uzak bir Gebzespor için yola çıktığını belirten Avcı, Gebzespor’un itibarını ve prestijini hak ettiği seviyeye ulaştırmak istediklerini kaydetti. Sevgi, saygı ve kardeşliğin ön planda olacağını belirten Avcı, Gebzespor’u el birliğiyle ayağa kaldırma adına mor beyaz renklere gönül verenlere çağrıda bulundu. “KANUNLARA GÖRE HAREKET EDİP KONGRE KARARI ALACAĞIZ” Mevcut kulüp başkanı Hüseyin Deniz ile yapılan görüşmeler ve kongre süreci ile ilgili kamuoyunu aydınlatarak net açıklamalar yapan Avcı, “Hüseyin bey ile yaptığımız görüşmede, kendisinin futbolculara vermiş olduğu yaklaşık 700-800 Bin TL civarında olduğunu tespit ettiğimiz çek ve senetleri, futbolcular ile görüşerek kendi içimizde halledeceğimizi kendisine bildirdik. Fakat Hüseyin Bey, iki yöneticiden almış olduğu 240 Bin TL tutarındaki rakamı bizden istediği için görüşmeler tıkandı. Kendisine bu ödemeyi yapamayacağımızı söyleyerek, yasal prosedür çerçevesinde kanunlara göre hareket etme kararı aldık. Gebzespor’u kaos ortamından kurtarma adına üyelerden imza toplayarak kongre kararı aldıracağız” dedi. Recep Avcı’nın başkanlığını resmen açıkladığı toplantıya yoğun bir katılım gerçekleşti.   Avcı, yönetim kurulu listesinde yer alması beklenen isimlerle taraftarların karşısına çıktı.   Eski dönem kulüp başkanları ve yöneticiler, Avcı’ya destek verdiler.   Avcı, kendisine gösterilen sevgi seline teşekkür etti.   Toplantı sonunda Recep Avcı ve Gebzesporlı taraftarlar hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Ve Recep Avcı adaylığını açıkladı. Uzun yıllardır Gebzespor Taraftarlar Dernek Başkanlığı yapan, mor beyazlı camiasının sevilen ve sayılan ismi Recep Avcı, dün akşam saat 19.55’te Antik Cafe’de düzenlediği toplantıda Gebzespor başkanlığına resmen aday oldu. Avcı’nın toplantısında adeta izdiham yaşanırken, eski dönem kulüp başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra yüzlerce Gebzespor taraftarı katıldı. Avcı’nın konuşmasını sık sık tezahüratlarla keserek müthiş bir sevgi gösterisinde bulunan Gebzespor taraftarları, artık geleceğe umutla bakmaya başladı.

AVCI SEVGİ TOHUMLARI EKECEK

Birleştirici ve kucaklayıcı mesajlar vererek sözlerine başlayan Gebzespor başkan adayı Recep Avcı, Gebzespor’a sevgi tohumları ekeceklerini vurguladı. Kavgadan, kaostan, küfürden uzak bir Gebzespor için yola çıktığını belirten Avcı, Gebzespor’un itibarını ve prestijini hak ettiği seviyeye ulaştırmak istediklerini kaydetti. Sevgi, saygı ve kardeşliğin ön planda olacağını belirten Avcı, Gebzespor’u el birliğiyle ayağa kaldırma adına mor beyaz renklere gönül verenlere çağrıda bulundu.

“KANUNLARA GÖRE HAREKET EDİP KONGRE KARARI ALACAĞIZ”

Mevcut kulüp başkanı Hüseyin Deniz ile yapılan görüşmeler ve kongre süreci ile ilgili kamuoyunu aydınlatarak net açıklamalar yapan Avcı, “Hüseyin bey ile yaptığımız görüşmede, kendisinin futbolculara vermiş olduğu yaklaşık 700-800 Bin TL civarında olduğunu tespit ettiğimiz çek ve senetleri, futbolcular ile görüşerek kendi içimizde halledeceğimizi kendisine bildirdik. Fakat Hüseyin Bey, iki yöneticiden almış olduğu 240 Bin TL tutarındaki rakamı bizden istediği için görüşmeler tıkandı. Kendisine bu ödemeyi yapamayacağımızı söyleyerek, yasal prosedür çerçevesinde kanunlara göre hareket etme kararı aldık. Gebzespor’u kaos ortamından kurtarma adına üyelerden imza toplayarak kongre kararı aldıracağız” dedi.

Recep Avcı’nın başkanlığını resmen açıkladığı toplantıya yoğun bir katılım gerçekleşti.

 

Avcı, yönetim kurulu listesinde yer alması beklenen isimlerle taraftarların karşısına çıktı.

 

Eski dönem kulüp başkanları ve yöneticiler, Avcı’ya destek verdiler.

 

Avcı, kendisine gösterilen sevgi seline teşekkür etti.

 

Toplantı sonunda Recep Avcı ve Gebzesporlı taraftarlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.