İdeal Spor Sakarya’da coştu

Spor 22.01.2015 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

İdeal Spor Sakarya’da coştu

Sakarya’nın Hendek ilçesinde Cumartesi günü Diyarbakır’da şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar anısına 13 ilde 800 sporcunun yarıştığı bir karate organizasyonu yapıldı.

Darıca İdeal Spor Kulübü 15 sporcusuyla katıldığı bu şampiyonada 8 derece elde etti. Şampiyona Sakarya İl Gençlik Hizmetleri  Spor Müdürlüğü ve Hendek Belediyesi’nin öncülüğünü yaptığı, sabah 09:00’da başlayan maçlar 12:00’dev anma töreni için ara verildi. Şehidimiz anısına saygı duruşu Türk Karate Bayan Milli Takımının gösterileri Hendek Belediyesi’nin hakemlere, antrenörlere ve protokol mensuplarına plaket taktimi yapıldı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci büyük bir jest yaparak bütün katılımcılara salon bahçesinde yemek ikram etti. Darıca İdeal Spor Kulübü Başkanı Ahmet Akçay yaptığı açıklamada, ‘’Sakarya İl Müdürümüze ve Hendek İlçe Müdürümüze, Hendek Belediye başkanımıza ve karate İl temsilcimiz yaptıkları bu güzel organizasyondan dolayı şahsım ve sporcularımız, velilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.  Darıca İdeal Spor Kulübü’nün dereceye giren sporcuları şöyle: Kupa Grubu Minik:  Muhammet Emin Akçay          30 kg - 2. Minik:  Ahmet Hamza Şentürk           40 kg- 3. Yıldız:  Burak Han Efe                      45 kg - 1. Yıldız:  Volkan Aydın                        52 kg -1. B Grubu Minik:  Mehmet Tuğrul Aydın          30 kg-2. Yıldız:  Bora Pakkan                     40 kg-3. Genç:  Osman Özdağ                    68 kg-2. Genç: Cansu Kaplan                      55 kg-2.
Sakarya’nın Hendek ilçesinde Cumartesi günü Diyarbakır’da şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar anısına 13 ilde 800 sporcunun yarıştığı bir karate organizasyonu yapıldı.

Darıca İdeal Spor Kulübü 15 sporcusuyla katıldığı bu şampiyonada 8 derece elde etti. Şampiyona Sakarya İl Gençlik Hizmetleri  Spor Müdürlüğü ve Hendek Belediyesi’nin öncülüğünü yaptığı, sabah 09:00’da başlayan maçlar 12:00’dev anma töreni için ara verildi. Şehidimiz anısına saygı duruşu Türk Karate Bayan Milli Takımının gösterileri Hendek Belediyesi’nin hakemlere, antrenörlere ve protokol mensuplarına plaket taktimi yapıldı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci büyük bir jest yaparak bütün katılımcılara salon bahçesinde yemek ikram etti.

Darıca İdeal Spor Kulübü Başkanı Ahmet Akçay yaptığı açıklamada, ‘’Sakarya İl Müdürümüze ve Hendek İlçe Müdürümüze, Hendek Belediye başkanımıza ve karate İl temsilcimiz yaptıkları bu güzel organizasyondan dolayı şahsım ve sporcularımız, velilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

 Darıca İdeal Spor Kulübü’nün dereceye giren sporcuları şöyle:

Kupa Grubu

Minik:  Muhammet Emin Akçay          30 kg - 2.

Minik:  Ahmet Hamza Şentürk           40 kg- 3.

Yıldız:  Burak Han Efe                      45 kg - 1.

Yıldız:  Volkan Aydın                        52 kg -1.

B Grubu

Minik:  Mehmet Tuğrul Aydın          30 kg-2.

Yıldız:  Bora Pakkan                     40 kg-3.

Genç:  Osman Özdağ                    68 kg-2.

Genç: Cansu Kaplan                      55 kg-2.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.