İHH'dan Patani'de Kuran Eğitim Merkezi

Kocaeli 24.09.2019 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İHH'dan Patani'de Kuran Eğitim Merkezi

İHH Kocaeli Patani'de Kur'an Eğitim Merkezi inşasını üstlendi. Kur'an Eğitim Merkezi’nin, bölgede Kur'an öğrenimi ve İslami ilimler öğretilmesi açısından bölge öğrencilerine birçok fayda sağlayacağını belirten İHH Kocaeli, hayırseverlerin desteklerini bekliyor. Proje kapsamında İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği, Tayland'ın güneyinde bulunan Narathiwat eyaletinin Su-ngai Kolok şehrine bağlı Muno köyünde hafızlık yapmak isteyen öğrencilere özel bir yer sağlamak, Kuran'ın nuru ile nurlanmış davetçiler yetiştirmek amacıyla inşa edeceği Darül Furkan adını verdikleri Kur'an Eğitim Merkezi için hayırseverlerin desteklerini bekliyor. 14 BAĞIMSIZ BİNA İÇİN HEDEF 137.000 EURO! Bu doğrultuda çalışmalarını hızlandıran dernek yetkilileri, hayır çarşıları, stand çalışmaları, ve ziyaretlerle hedefine ulaşmayı planlıyor. Gelirleri,"Darül Furkan Kur'an Eğitim Merkezi" başta olmak üzere dernek yararına kullanılacak olan 27 Eylül’e kadar saat 09.00-19.00 arasında açık olacak Hayır Çarşısının organizasyonunu ise İHH Hanım komisyonu üstlendi. İHH Kocaeli 27 Eylül’e kadar açık olacak hayır çarşısına çorbada benim de tuzum olsun diyen tüm gönüllü vatandaşları bekliyor.

İHH Kocaeli Patani'de Kur'an Eğitim Merkezi inşasını üstlendi. Kur'an Eğitim Merkezi’nin, bölgede Kur'an öğrenimi ve İslami ilimler öğretilmesi açısından bölge öğrencilerine birçok fayda sağlayacağını belirten İHH Kocaeli, hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

Proje kapsamında İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği, Tayland'ın güneyinde bulunan Narathiwat eyaletinin Su-ngai Kolok şehrine bağlı Muno köyünde hafızlık yapmak isteyen öğrencilere özel bir yer sağlamak, Kuran'ın nuru ile nurlanmış davetçiler yetiştirmek amacıyla inşa edeceği Darül Furkan adını verdikleri Kur'an Eğitim Merkezi için hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

14 BAĞIMSIZ BİNA İÇİN HEDEF 137.000 EURO!

Bu doğrultuda çalışmalarını hızlandıran dernek yetkilileri, hayır çarşıları, stand çalışmaları, ve ziyaretlerle hedefine ulaşmayı planlıyor. Gelirleri,"Darül Furkan Kur'an Eğitim Merkezi" başta olmak üzere dernek yararına kullanılacak olan 27 Eylül’e kadar saat 09.00-19.00 arasında açık olacak Hayır Çarşısının organizasyonunu ise İHH Hanım komisyonu üstlendi. İHH Kocaeli 27 Eylül’e kadar açık olacak hayır çarşısına çorbada benim de tuzum olsun diyen tüm gönüllü vatandaşları bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.