İHH Kocaeli Kurban'da 52 ülkede olacak!

Kocaeli 29.07.2020 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İHH Kocaeli Kurban'da 52 ülkede olacak!

İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği, bu yıl da Kurban faaliyetlerini sürdürüyor. 900 TL olarak açıklanan Kurban hisse bedeli üzerinden Kurban bağışlarını kabul eden İHH yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların bayram sevincini yaşamaları için "Bayramlık" bağışı da kabul ediyor. Ayrıca bayram boyunca da vatandaşların bağışlamak istedikleri kurban etlerini de kabul edecek. İHH, 28 yılın verdiği tecrübe ile bu yıl da yine mazlumların yanında olacak; hayırseverlerin kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için “Kurban Rahmettir” sloganıyla Türkiye dahil dünyanın 52 ülkesine yola çıkacak. İHH’nın bu yıl ki kurban bedeli 900 TL. Türkiye’de ilk defa kurban projesini gerçekleştiren İHH, 28 yıldır gerçekleştirdiği kurban çalışmalarında her yıl onlarca ülkeyi ziyaret ederek milyonlarca insana yardım ulaştırıyor. Kampanya kapsamında geçen yıl toplamda 51 bin 447 hisseyi 2 milyondan fazla muhtaca ulaştıran İHH, bu yıl bu rakamın üzerine çıkmayı hedefliyor. İKİ FARKLI BAĞIŞ KABUL NOKTASI VE DERNEK MERKEZİ İHH Kocaeli, 2020 Kurban tanıtım çalışmalarını yapmak ve kurban bağışları için bu yıl Yürüyüş Yolunda Fevziye Camii önü ve Yeni Cuma Tramway Durağı yanında birer stant açtı. Ayrıca Doğukışla Tramway Durağı karşısındaki dernek binasında da kurban çalışmalarını sürdüren İHH Kocaeli ekipleri bayrama kadar gün boyunca bağışçılara hizmet sunacak. Bayrama kadar stantlarda ve dernek merkezinde bağışlar kabul edilirken, banka yolu ve online bağış yollarıyla Bayramın 2. günü gece 23.59'a kadar Kurban bağışlarını kabul edecek. Et bağışları için bayram boyunca dernek binası vatandaşların hizmetine açık olacak. KURBAN HİSSE BEDELİ 900 TL, BAYRAMLIK 150 TL Kurban Hisse bedelinin 900 TL olarak belirlendiği İHH, bayramda yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları da sevindirecek. İHH Kocaeli çocukları sevindirmek ve bayram sevincini yaşamaları için hayırseverlerin destekleri ile Ramazan Bayramında olduğu gibi bu bayram da "Bayramlık" hediye edecek. Vatandaşlar dilerlerse 150 TL karşılığında bir çocuğun daha bayram etmesine vesile olabilecekler. DOĞRUDAN ET BAĞIŞI DA KABUL EDİLECEK İHH Kocaeli kurbanlık hisse bağışının yanında ilimizde vatandaşlarımızca kesilen kurbanlıklardan bağışlanmak istenen etlere de talip olacak. Bayram boyunca kesilen kurbanlıklardan ilimizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak ve dernek yararına kullanılmak üzere bağışlanan etler derhal muhafaza altına alınıp hijyenik koşullarda gerekli yerlere ulaştırılacak. Bayramda hayır mesaisine devam edecek olan İHH Kocaeli vatandaşlara Kurban bağışı konusunda her yıl olduğu gibi bu yılda her türlü desteği sağlayacak.

İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği, bu yıl da Kurban faaliyetlerini sürdürüyor. 900 TL olarak açıklanan Kurban hisse bedeli üzerinden Kurban bağışlarını kabul eden İHH yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların bayram sevincini yaşamaları için "Bayramlık" bağışı da kabul ediyor. Ayrıca bayram boyunca da vatandaşların bağışlamak istedikleri kurban etlerini de kabul edecek.

İHH, 28 yılın verdiği tecrübe ile bu yıl da yine mazlumların yanında olacak; hayırseverlerin kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için “Kurban Rahmettir” sloganıyla Türkiye dahil dünyanın 52 ülkesine yola çıkacak. İHH’nın bu yıl ki kurban bedeli 900 TL. Türkiye’de ilk defa kurban projesini gerçekleştiren İHH, 28 yıldır gerçekleştirdiği kurban çalışmalarında her yıl onlarca ülkeyi ziyaret ederek milyonlarca insana yardım ulaştırıyor. Kampanya kapsamında geçen yıl toplamda 51 bin 447 hisseyi 2 milyondan fazla muhtaca ulaştıran İHH, bu yıl bu rakamın üzerine çıkmayı hedefliyor.

İKİ FARKLI BAĞIŞ KABUL NOKTASI VE DERNEK MERKEZİ

İHH Kocaeli, 2020 Kurban tanıtım çalışmalarını yapmak ve kurban bağışları için bu yıl Yürüyüş Yolunda Fevziye Camii önü ve Yeni Cuma Tramway Durağı yanında birer stant açtı. Ayrıca Doğukışla Tramway Durağı karşısındaki dernek binasında da kurban çalışmalarını sürdüren İHH Kocaeli ekipleri bayrama kadar gün boyunca bağışçılara hizmet sunacak. Bayrama kadar stantlarda ve dernek merkezinde bağışlar kabul edilirken, banka yolu ve online bağış yollarıyla Bayramın 2. günü gece 23.59'a kadar Kurban bağışlarını kabul edecek. Et bağışları için bayram boyunca dernek binası vatandaşların hizmetine açık olacak.

KURBAN HİSSE BEDELİ 900 TL, BAYRAMLIK 150 TL

Kurban Hisse bedelinin 900 TL olarak belirlendiği İHH, bayramda yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları da sevindirecek. İHH Kocaeli çocukları sevindirmek ve bayram sevincini yaşamaları için hayırseverlerin destekleri ile Ramazan Bayramında olduğu gibi bu bayram da "Bayramlık" hediye edecek. Vatandaşlar dilerlerse 150 TL karşılığında bir çocuğun daha bayram etmesine vesile olabilecekler.

DOĞRUDAN ET BAĞIŞI DA KABUL EDİLECEK

İHH Kocaeli kurbanlık hisse bağışının yanında ilimizde vatandaşlarımızca kesilen kurbanlıklardan bağışlanmak istenen etlere de talip olacak. Bayram boyunca kesilen kurbanlıklardan ilimizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak ve dernek yararına kullanılmak üzere bağışlanan etler derhal muhafaza altına alınıp hijyenik koşullarda gerekli yerlere ulaştırılacak. Bayramda hayır mesaisine devam edecek olan İHH Kocaeli vatandaşlara Kurban bağışı konusunda her yıl olduğu gibi bu yılda her türlü desteği sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.