İHH YETİM ÇOCUKLARLA

Gebze 18.06.2017 - 21:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İHH YETİM ÇOCUKLARLA

İHH Gebze Bölge Temsilciliği Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası ilçelerinden 200 yetim çocuğu giydirip iftar yemeği verdi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Kadın Kolları ve Gençlik Kolları işbirliği ile Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası ilçelerinden 200 yetim çocuğu Ramazan bayram öncesi sevinçlerine ortak oldu.  YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER İHH Gebze Başkanı Turgut Veisoğlu "Yetimlerimizi unutmadığımızı, her zaman yanlarında olduğumuzu htirmek için mütevazı programlar yapmaktayız. Yaptığımız etkinlikte yetim ve dar gelirli çocukları eğlendirmeye destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi "Yetim Gülerse Dünya Güler" Bunun için ne gerekiyorsa İHH olarak yapmaya gayret edeceğiz. Yetim ve dar gelirli çocukları Ramazan Bayramı öncesi giydiren hayırseverlere teşekkür ederim."dedi Yetim çocukları için yapılan bayram alışverişin ardından Gebze Teknik Üniversitesi kampusu bahçesinde Tiyatroza ekibinin Hacivat-Karagöz gösterisi ile devam etti. Çocuklar eğlenceli vakit geçirirken, Genç İHH ekibinin sandalye kapmaca, halat çekme, çuval yarışı ve mendil kapmaca oyunları ile iftar vaktine kadar gönüllerince eğlendiler. İftardan önce okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından yetim aileleri ile gerçekleştirilen iftar programı sona erdi. Yetim aileleri zor zamanlarında yanlarına olan İHH İnsani Yardım Vakfına teşekkür etti.  
İHH Gebze Bölge Temsilciliği Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası ilçelerinden 200 yetim çocuğu giydirip iftar yemeği verdi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Kadın Kolları ve Gençlik Kolları işbirliği ile Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası ilçelerinden 200 yetim çocuğu Ramazan bayram öncesi sevinçlerine ortak oldu. 

YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

İHH Gebze Başkanı Turgut Veisoğlu "Yetimlerimizi unutmadığımızı, her zaman yanlarında olduğumuzu htirmek için mütevazı programlar yapmaktayız. Yaptığımız etkinlikte yetim ve dar gelirli çocukları eğlendirmeye destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi "Yetim Gülerse Dünya Güler" Bunun için ne gerekiyorsa İHH olarak yapmaya gayret edeceğiz. Yetim ve dar gelirli çocukları Ramazan Bayramı öncesi giydiren hayırseverlere teşekkür ederim."dedi

Yetim çocukları için yapılan bayram alışverişin ardından Gebze Teknik Üniversitesi kampusu bahçesinde Tiyatroza ekibinin Hacivat-Karagöz gösterisi ile devam etti. Çocuklar eğlenceli vakit geçirirken, Genç İHH ekibinin sandalye kapmaca, halat çekme, çuval yarışı ve mendil kapmaca oyunları ile iftar vaktine kadar gönüllerince eğlendiler. İftardan önce okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından yetim aileleri ile gerçekleştirilen iftar programı sona erdi.

Yetim aileleri zor zamanlarında yanlarına olan İHH İnsani Yardım Vakfına teşekkür etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.