İki başkan Abhaz Derneği’ne üye oldu

Spor 11.05.2017 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İki başkan Abhaz Derneği’ne üye oldu

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Kocaeli Abhaz Derneği'ne üye oldu.

        SAMİMİ SOHBET   Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Genel Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti(KOGACE) Başkanı Çetin Gürol, KASKF Onur Kurulu Üyesi Bünyamin Akman, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, KASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Gül ve Murat Demirhan ile birlikte Kocaeli Abhaz Dernekleri’ni ziyaret etti. Samimi bir sohbetin gerçekleştiği ziyarette Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol Kocaeli Abhaz Derneği'ne üye oldu.   “YANINIZDAYIZ”   Ziyarette konuşan Başkan Murat Aydın,"  Bu güne kadar spor dernekleri ve faaliyetleri anlamında birçok çalışmanın içerisinde yer aldım. Ancak daha önce hiçbir derneğe üye olmadım. İleriki dönemlerde sizin önderliğinizde gerçekleşecek olan ve bulunmamız gereken tüm faaliyetlerinize katılarak destek olacağız. Hemşehri olduğum ve üye olduğum ilk derneğe bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim" diye konuştu.   “TAKİPÇİNİZ VE DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ”   Ziyaretleri için her iki başkana da ayrı ayrı teşekkür eden Kocaeli Abhaz Derneği Başkanı Hasan Konca ise şunları söyledi: ”KASKF olarak ilimizi temsil eden güçlü derneklerin en başında geliyorsunuz. Bu süreçten itibaren gücünüzle buraya da güç katacağınızdan hiç şüphemiz yok. İçinde bulunduğumuz süreçte veya ileriki dönemlerde adım atmak istediğiniz görevlerde ve çalışmalarınızda dernek olarak takipçiniz ve destekçiniz olma konusunda söz veriyoruz. Bundan önce çalışmalarınızı uzaktan takip etme imkanı buluyorduk. Bundan sonra sizlerle yakın temaslarımız olacak. Sizlere ve ekibinize teşekkür ediyorum.”   FOTOKOD ABHAZYA: Abhaz Dernek Başkanı Hasan Konca, Başkan Aydın ve ekibine Abhazya’nın fotoğraflarının yer aldığı salonu gezdirdi. BAŞKAN: Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Kocaeli Abhaz Derneği'ne üye oldu. TOPLU: Ekip ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. AYDIN: KASKF Başkanı Murat Aydın Abhaz Derneği’ne üye oldu. GÜROL: KOGACE Başkanı Çetin Gürol da Abhaz Derneği’ne üye oldu. SOHBET: İki başkan dernek faaliyetleri hakkında sohbet etti.
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Kocaeli Abhaz Derneği'ne üye oldu.

 

 

 

 

SAMİMİ SOHBET

 

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Genel Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti(KOGACE) Başkanı Çetin Gürol, KASKF Onur Kurulu Üyesi Bünyamin Akman, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, KASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Gül ve Murat Demirhan ile birlikte Kocaeli Abhaz Dernekleri’ni ziyaret etti. Samimi bir sohbetin gerçekleştiği ziyarette Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol Kocaeli Abhaz Derneği'ne üye oldu.

 

“YANINIZDAYIZ”

 

Ziyarette konuşan Başkan Murat Aydın,"  Bu güne kadar spor dernekleri ve faaliyetleri anlamında birçok çalışmanın içerisinde yer aldım. Ancak daha önce hiçbir derneğe üye olmadım. İleriki dönemlerde sizin önderliğinizde gerçekleşecek olan ve bulunmamız gereken tüm faaliyetlerinize katılarak destek olacağız. Hemşehri olduğum ve üye olduğum ilk derneğe bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim" diye konuştu.

 

“TAKİPÇİNİZ VE DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ”

 

Ziyaretleri için her iki başkana da ayrı ayrı teşekkür eden Kocaeli Abhaz Derneği Başkanı Hasan Konca ise şunları söyledi: ”KASKF olarak ilimizi temsil eden güçlü derneklerin en başında geliyorsunuz. Bu süreçten itibaren gücünüzle buraya da güç katacağınızdan hiç şüphemiz yok. İçinde bulunduğumuz süreçte veya ileriki dönemlerde adım atmak istediğiniz görevlerde ve çalışmalarınızda dernek olarak takipçiniz ve destekçiniz olma konusunda söz veriyoruz. Bundan önce çalışmalarınızı uzaktan takip etme imkanı buluyorduk. Bundan sonra sizlerle yakın temaslarımız olacak. Sizlere ve ekibinize teşekkür ediyorum.”

 

FOTOKOD

ABHAZYA: Abhaz Dernek Başkanı Hasan Konca, Başkan Aydın ve ekibine Abhazya’nın fotoğraflarının yer aldığı salonu gezdirdi.

BAŞKAN: Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Kocaeli Abhaz Derneği'ne üye oldu.

TOPLU: Ekip ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

AYDIN: KASKF Başkanı Murat Aydın Abhaz Derneği’ne üye oldu.

GÜROL: KOGACE Başkanı Çetin Gürol da Abhaz Derneği’ne üye oldu.

SOHBET: İki başkan dernek faaliyetleri hakkında sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.