19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İki testiden biri kırılacak

Spor 06.10.2017 - 14:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İki testiden biri kırılacak

DİLOVASI MI, TAVŞANCIL MI ?

Sezona iddialı başlayan ancak geride kalan 3 haftada galibiyetle tanışmayarak moral çöküntüsü içine giren Dilovası Belediyespor ve Tavşancılspor yarın kozlarını paylaşacak. Kazanan takım ilerisi için umutlanacakken, kaybeden takım ise dağılma noktasına gelecek. İki taraf için de hayati önem taşıyan müsabaka Dilovası Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak. Mücadelenin hakemi İsmail Akçay… Amatör Süper Lig B Grubu’nda yer alan Dilovası’nın iki takımı Dilovası Belediyespor ve Tavşancılspor, dönüm noktası niteliği taşıyan 4’üncü hafta maçında karşı karşıya gelecek. İddialı transferler yapan ancak geride kalan 3 haftada henüz galibiyet elde edemeyen iki takım için yarınki maç, ‘tamam mı, devam mı ?’ niteliğinde. İlk maçında Değirmendere’ye 2-1 yenilirken, ardından Kartepe Suadiye ve 1937 Seka ile 1-1 berabere kalan Dilovası son transferlerini bu maçta oynatacakken, 3 maçta sıfır çeken Tavşancıl’da yeni transfer Ogün Balcı ise kırmızı kart cezalısı nedeniyle forma giyemeyecek. İsmail Akçay’ın düdük çalacağı karşılaşma Dilovası Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak.
DİLOVASI MI, TAVŞANCIL MI ?

Sezona iddialı başlayan ancak geride kalan 3 haftada galibiyetle tanışmayarak moral çöküntüsü içine giren Dilovası Belediyespor ve Tavşancılspor yarın kozlarını paylaşacak. Kazanan takım ilerisi için umutlanacakken, kaybeden takım ise dağılma noktasına gelecek. İki taraf için de hayati önem taşıyan müsabaka Dilovası Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak. Mücadelenin hakemi İsmail Akçay…

Amatör Süper Lig B Grubu’nda yer alan Dilovası’nın iki takımı Dilovası Belediyespor ve Tavşancılspor, dönüm noktası niteliği taşıyan 4’üncü hafta maçında karşı karşıya gelecek. İddialı transferler yapan ancak geride kalan 3 haftada henüz galibiyet elde edemeyen iki takım için yarınki maç, ‘tamam mı, devam mı ?’ niteliğinde. İlk maçında Değirmendere’ye 2-1 yenilirken, ardından Kartepe Suadiye ve 1937 Seka ile 1-1 berabere kalan Dilovası son transferlerini bu maçta oynatacakken, 3 maçta sıfır çeken Tavşancıl’da yeni transfer Ogün Balcı ise kırmızı kart cezalısı nedeniyle forma giyemeyecek. İsmail Akçay’ın düdük çalacağı karşılaşma Dilovası Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.