19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İki testiden biri kırılacak!

Spor 08.12.2017 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İki testiden biri kırılacak!

DİLİSKELESİ İLE DENİZLİ KÖYÜ’NÜN MÜCADELESİ NEFES KESECEK

Play-Off hesapları yapan Diliskelesi ile küme düşmeme mücadelesi veren Denizli Köyüspor,1-1’in rövanşında Pazar günü kozlarını paylaşacak. Tavşancıl Salih Gün Stadı’ndaki karşılaşmanın başlama saati 15.00 Amatör Süper Lig A Grubu’nda farklı hedeflerin peşinde koşan Diliskelesi ve Denizli Köyüspor 13.hafta maçında Pazar günü karşı karşıya gelecek. İlk 4 takımın Play-Off’a, son 4 takımın da küme düşeceği ligde telafisi mümkün olmayan haftalara girilirken, iki temsilcimizde puan kaybetmeme adına kora kor bir mücadeleye tutuşacaklar. İkinci yarıya 6-1’lik Seka Doğan galibiyetiyle başlayarak Play-Off hattına yükselen Diliskelesi yerini korumak amacında. Mavi-Beyazlılar bu doğrultuda 3 puandan başka bir şey düşünmezken, Denizli Köyü cephesinde de galibiyet sesleri yükseliyor. Geçen hafta Kocaeli Güneş’le 4-4 berabere kalan Denizli ateş hattında. Küme düşme hattının hemen üzerinde bulunan Tavşantepe’nin 2 puan gerisinde yer alan Soydan Yavuz’un öğrencileri bu maçı kazanırsa, Tavşantepe’nin bay geçirdiği haftada rahat bir nefes alacak. Beraberliğin iki takıma da yaramayacağı karşılaşma Pazar günüTavşancıl Salih Gün Stadı’nda saat 15.00’de oynanacak. Metin Oktay Stadı’ndaki ilk maç 1-1 berabere sona ermişti.
DİLİSKELESİ İLE DENİZLİ KÖYÜ’NÜN MÜCADELESİ NEFES KESECEK

Play-Off hesapları yapan Diliskelesi ile küme düşmeme mücadelesi veren Denizli Köyüspor,1-1’in rövanşında Pazar günü kozlarını paylaşacak. Tavşancıl Salih Gün Stadı’ndaki karşılaşmanın başlama saati 15.00

Amatör Süper Lig A Grubu’nda farklı hedeflerin peşinde koşan Diliskelesi ve Denizli Köyüspor 13.hafta maçında Pazar günü karşı karşıya gelecek. İlk 4 takımın Play-Off’a, son 4 takımın da küme düşeceği ligde telafisi mümkün olmayan haftalara girilirken, iki temsilcimizde puan kaybetmeme adına kora kor bir mücadeleye tutuşacaklar. İkinci yarıya 6-1’lik Seka Doğan galibiyetiyle başlayarak Play-Off hattına yükselen Diliskelesi yerini korumak amacında. Mavi-Beyazlılar bu doğrultuda 3 puandan başka bir şey düşünmezken, Denizli Köyü cephesinde de galibiyet sesleri yükseliyor. Geçen hafta Kocaeli Güneş’le 4-4 berabere kalan Denizli ateş hattında. Küme düşme hattının hemen üzerinde bulunan Tavşantepe’nin 2 puan gerisinde yer alan Soydan Yavuz’un öğrencileri bu maçı kazanırsa, Tavşantepe’nin bay geçirdiği haftada rahat bir nefes alacak. Beraberliğin iki takıma da yaramayacağı karşılaşma Pazar günüTavşancıl Salih Gün Stadı’nda saat 15.00’de oynanacak. Metin Oktay Stadı’ndaki ilk maç 1-1 berabere sona ermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.