İKİ ÜLKE ARASINDA İŞBİRLİĞİ! YENİ ÜNİVERSİTE GELİYOR!

Kocaeli 13.06.2017 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İKİ ÜLKE ARASINDA İŞBİRLİĞİ! YENİ ÜNİVERSİTE GELİYOR!

Türkiye ile Japonya arasında büyük işbirliği. TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, Ak Parti Van Milletvekili Beşir Atalay başkanlığında toplantıdan önemli karar çıktı..  Komisyon üyesi Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz yaptığı açıklamada; Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin Kuruluşu hakkında Kanun Tasarısı Komisyonumuz tarafından kabul edildi. İstanbul-Pendik'te kurulacak Üniversitemiz hayırlı olsun.' diyerek açıkladı  2013'TE KARAR ALINMIŞTI Bilim ve teknoloji ağırlıklı, Türk-Japon Üniversitesinin  projesi, 3 Mayıs 2013 tarihinde Ankara'da kabul edilen 'Türkiye Cumhuriyeti ile Japonya Arasında Stratejik Ortaklık Kurulmasına İlişkin Ortak Bildiri ve Tokyo'daki anlaşma ile yazılı mutabakata dönüştürülmüştü. Komisyonda ayrıca "OSTİM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ" kuruluşunu düzenleyen kanun tasarısı da  kabul edildi.

Türkiye ile Japonya arasında büyük işbirliği. TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, Ak Parti Van Milletvekili Beşir Atalay başkanlığında toplantıdan önemli karar çıktı..  Komisyon üyesi Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz yaptığı açıklamada; Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin Kuruluşu hakkında Kanun Tasarısı Komisyonumuz tarafından kabul edildi. İstanbul-Pendik'te kurulacak Üniversitemiz hayırlı olsun.' diyerek açıkladı 

2013'TE KARAR ALINMIŞTI

Bilim ve teknoloji ağırlıklı, Türk-Japon Üniversitesinin  projesi, 3 Mayıs 2013 tarihinde Ankara'da kabul edilen 'Türkiye Cumhuriyeti ile Japonya Arasında Stratejik Ortaklık Kurulmasına İlişkin Ortak Bildiri ve Tokyo'daki anlaşma ile yazılı mutabakata dönüştürülmüştü. Komisyonda ayrıca "OSTİM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ" kuruluşunu düzenleyen kanun tasarısı da  kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.