‘İkinci bir masanın kurulmasına karşıyım’

Kocaeli 19.03.2018 - 13:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘İkinci bir masanın kurulmasına karşıyım’

DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, düzenlediği basın açıklamada “Masadan çok memnunum. İkinci bir masanın kurulmasına karşıyım. Bizim masamızdan başka kalkacak birisinin olduğunu da düşünmüyorum” dedi

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu, il binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında ikinci bir il başkanları masası kurulabileceği iddialarını değerlendiren Dedeoğlu “Masadan çok memnunum. İkinci bir masanın kurulmasına karşıyım. Bizim masamızdan başka kalkacak birisinin olduğunu da düşünmüyorum” dedi. MİA Projesi ile ilgili de konuşan Dedeoğlu “Ben Haldızları tanımam. Ancak MİA projesinde başka bir şirket söz konusu olsaydı kimse bunu sorgulamazdı. AK Partili oldukları için böyle sorunlar ortaya çıkıyor. MİA doğru yapılabilirse kentimize büyük bir değer katar. Biz meraklandıranlar, denize dolgu yapılacak mı? Bu proje ile halkımızın su, doğalgaz problemi olacak mı?  Biz projenin bu kente yararı veya zararı yerine rantı konuşuyoruz. Beni en çok bu konu rahatsız ediyor. Ben bu projeye baktığımda heyecanlanıyorum” dedi. SANAYİ KENTİ OLDUĞUMUZ İÇİN BEDEL ÖDÜYORUZ Basın açıklamasında kent sorunlarına dair açıklamalar da bulunan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu “Yeni kavşaklar, yol genişletme çalışmaları yapılıyor. Ancak yeterli değil. Gebze metrosu ile birlikte bir an önce İzmit metrosunun da yapılması gerekir. Aksi taktirde artan nüfus ve araç sayısı nedeniyle trafik sorunumuz devam edecektir. Hava kirliliğine de değinen Dedeoğlu “Sanayi kenti olmamız nedeniyle Kocaeli halkı olarak büyük bir bedel ödüyoruz. Başta kanser olmak üzere çeşitli hastalıklar kentimizde gittikçe artıyor. Bu nedenle bundan sonra yapılacak yatırımlarda bu konunun dikkate alınması gerekir. Kentimizde yapılması planlanan ciddi yatırımlar var. Bu yatırımlar karşılıklı konuşularak kent halkının yararına olacak şekilde planlanmalıdır. Aksi taktirde geleceğimiz olan çocuklarımıza yaşanması zor bir kent bırakacağız. Bunun vebali büyüktür” dedi. MASADAN MEMNUNUM İkinci bir il başkanları masası kurulabileceği konusunda da değerlendirmelerde bulunan Dedeoğlu “Masadan çok memnunum. İkinci bir masanın kurulmasına karşıyım. Bizim masamızdan başka kalkacak birisini olduğunu düşünmüyorum. Eğer ikinci masa kurulursa bizim öyle bir masaya oturmayız. Masamızın bir ilkesi var, eğer başka bir parti bizim masamıza gelecekse tüm il başkanlarımızın bunu kabul etmesi gerekiyor. Zaten şuan da böyle bir talepte yok” dedi.
DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, düzenlediği basın açıklamada “Masadan çok memnunum. İkinci bir masanın kurulmasına karşıyım. Bizim masamızdan başka kalkacak birisinin olduğunu da düşünmüyorum” dedi

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu, il binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında ikinci bir il başkanları masası kurulabileceği iddialarını değerlendiren Dedeoğlu “Masadan çok memnunum. İkinci bir masanın kurulmasına karşıyım. Bizim masamızdan başka kalkacak birisinin olduğunu da düşünmüyorum” dedi. MİA Projesi ile ilgili de konuşan Dedeoğlu “Ben Haldızları tanımam. Ancak MİA projesinde başka bir şirket söz konusu olsaydı kimse bunu sorgulamazdı. AK Partili oldukları için böyle sorunlar ortaya çıkıyor. MİA doğru yapılabilirse kentimize büyük bir değer katar. Biz meraklandıranlar, denize dolgu yapılacak mı? Bu proje ile halkımızın su, doğalgaz problemi olacak mı?  Biz projenin bu kente yararı veya zararı yerine rantı konuşuyoruz. Beni en çok bu konu rahatsız ediyor. Ben bu projeye baktığımda heyecanlanıyorum” dedi.

SANAYİ KENTİ OLDUĞUMUZ İÇİN BEDEL ÖDÜYORUZ

Basın açıklamasında kent sorunlarına dair açıklamalar da bulunan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu “Yeni kavşaklar, yol genişletme çalışmaları yapılıyor. Ancak yeterli değil. Gebze metrosu ile birlikte bir an önce İzmit metrosunun da yapılması gerekir. Aksi taktirde artan nüfus ve araç sayısı nedeniyle trafik sorunumuz devam edecektir. Hava kirliliğine de değinen Dedeoğlu “Sanayi kenti olmamız nedeniyle Kocaeli halkı olarak büyük bir bedel ödüyoruz. Başta kanser olmak üzere çeşitli hastalıklar kentimizde gittikçe artıyor. Bu nedenle bundan sonra yapılacak yatırımlarda bu konunun dikkate alınması gerekir. Kentimizde yapılması planlanan ciddi yatırımlar var. Bu yatırımlar karşılıklı konuşularak kent halkının yararına olacak şekilde planlanmalıdır. Aksi taktirde geleceğimiz olan çocuklarımıza yaşanması zor bir kent bırakacağız. Bunun vebali büyüktür” dedi.

MASADAN MEMNUNUM

İkinci bir il başkanları masası kurulabileceği konusunda da değerlendirmelerde bulunan Dedeoğlu “Masadan çok memnunum. İkinci bir masanın kurulmasına karşıyım. Bizim masamızdan başka kalkacak birisini olduğunu düşünmüyorum. Eğer ikinci masa kurulursa bizim öyle bir masaya oturmayız. Masamızın bir ilkesi var, eğer başka bir parti bizim masamıza gelecekse tüm il başkanlarımızın bunu kabul etmesi gerekiyor. Zaten şuan da böyle bir talepte yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.