İl başkanları Ceyhan’ın ev sahipliğinde buluşacak!

Kocaeli 02.10.2017 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İl başkanları Ceyhan’ın ev sahipliğinde buluşacak!

Her ayın ilk haftasında kentin sorunlarını konuşmak üzere bir araya gelen il başkanları AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde buluşacak. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından birlik ve beraberlik sağlamak amacıyla her ayın ilk haftası kentin sorunlarını konuşmak üzere bir araya gelen il başkanlarının Ekim ayı toplantısı AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde yarın Ramada Plaza’da gerçekleştirilecek. İl Başkanlarının tamamının katılması beklenen toplantının ardından il başkanları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret edecek.   

Her ayın ilk haftasında kentin sorunlarını konuşmak üzere bir araya gelen il başkanları AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde buluşacak.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından birlik ve beraberlik sağlamak amacıyla her ayın ilk haftası kentin sorunlarını konuşmak üzere bir araya gelen il başkanlarının Ekim ayı toplantısı AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde yarın Ramada Plaza’da gerçekleştirilecek. İl Başkanlarının tamamının katılması beklenen toplantının ardından il başkanları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret edecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.