İl başkanları toplantısı ertelendi

Kocaeli 11.09.2017 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İl başkanları toplantısı ertelendi

İlimizde her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısı, Çarşamba günü Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik'in ev sahipliğinde yapılacak. Geçtiğimiz ay SP İl Başkanı Nurettin Çelik’in il başkanları ile ilgili bir internet gazetesine verdiği açıklamada “Gerçek birliktelik yaşanması için HDP'nin de bizimle birlikte masada yer almasını isterim. Ben demokratik siyasetten, dostluktan ve kardeşlikten yanayım” sözleri üzerine ilimizde bulunan diğer 6 il başkanı Çelik’e tepki göstermişti. Ardından akıllara takılan "Masa sallanıyor mu?" sorusu yanıtını aramıştı. SORUN YOK, BİRLİKTELİĞE DEVAM Daha basına kapalı şekilde toplantı yapan il başkanları Nurettin Çelik ile görüşmüş, olay tatlıya bağlanmıştı. Yaşanan gerginliğin üzerine il başkanları bu ay da masadaki birlikteliği korumaya devam ediyor. Bu ayki İl Başkanları Toplantısı SP İl Başkanı Nurettin Çelik'in ev sahipliğinde Çarşamba günü düzenlenecek. ÇARŞAMBA GÜNÜNE ALINDI İl başkanları, aylık olağan İl Başkanları Toplantısını 12 Eylül’de yapacaklarını belirtmişlerdi. Ancak SP İl Başkanlığı'ndan aldığımız bilgiler doğrultusunda bu ayki İl Başkanları Toplantısı 13 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’da İzmit Ramada Otel’de gerçekleşecek. 

İlimizde her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısı, Çarşamba günü Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik'in ev sahipliğinde yapılacak. Geçtiğimiz ay SP İl Başkanı Nurettin Çelik’in il başkanları ile ilgili bir internet gazetesine verdiği açıklamada “Gerçek birliktelik yaşanması için HDP'nin de bizimle birlikte masada yer almasını isterim. Ben demokratik siyasetten, dostluktan ve kardeşlikten yanayım” sözleri üzerine ilimizde bulunan diğer 6 il başkanı Çelik’e tepki göstermişti. Ardından akıllara takılan "Masa sallanıyor mu?" sorusu yanıtını aramıştı.

SORUN YOK, BİRLİKTELİĞE DEVAM

Daha basına kapalı şekilde toplantı yapan il başkanları Nurettin Çelik ile görüşmüş, olay tatlıya bağlanmıştı. Yaşanan gerginliğin üzerine il başkanları bu ay da masadaki birlikteliği korumaya devam ediyor. Bu ayki İl Başkanları Toplantısı SP İl Başkanı Nurettin Çelik'in ev sahipliğinde Çarşamba günü düzenlenecek.

ÇARŞAMBA GÜNÜNE ALINDI

İl başkanları, aylık olağan İl Başkanları Toplantısını 12 Eylül’de yapacaklarını belirtmişlerdi. Ancak SP İl Başkanlığı'ndan aldığımız bilgiler doğrultusunda bu ayki İl Başkanları Toplantısı 13 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’da İzmit Ramada Otel’de gerçekleşecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.