19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İlçe Başkanları Gebzespor için buluştu

Spor 18.02.2020 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İlçe Başkanları Gebzespor için buluştu

Gebzespor yönetimi, kent dinamiklerini harekete geçirmek için düğmeye bastı. Mor beyazlı yönetim bugün Gebze’deki siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek, Gebzespor’u daha güçlü bir yapıya taşıma adına birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Gebzespor yönetim kurulu üyesi Tamer Coşkun’un sahibi olduğu Mutluket Ellade Cafe’de gerçekleşen programa,  AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Gebzespor Başkanı Recep Avcı ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı.     BAŞKANLARDAN ORTAK MESAJ Son derece sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltılı programda siyasi partilerin ilçe başkanlarının ortak kanısı, Gebze’nin en önemli marka değeri Gebzespor için gerekli olan her şeyin yapılması gerektiğinin mesajı verildi. Gebzespor’un doğru bir yönetim anlayışıyla yönetildiğinin altını çizen ilçe başkanları, bu örnek buluşmanın Gebzelilik bilinci oluşturma adına güzel ve faydalı bir çalışma olduğunu belirttiler. Gebzespor için ellerini taşın altına koyarak gereken her şeyi yapacaklarını belirten siyasi partilerin temsilcileri, “Her şey daha güçlü bir Gebzespor için” sloganı etrafında birleştiler.     SIRADA YÖRE DERNEKLERİ VE MUHTARLAR VAR Öte yandan Gebzespor yönetimi, aktif çalışmalarını sürdürmeye devam edecek. Recep Avcı başkanlığındaki mor beyazlı yönetim, gelecek hafta yöre derneklerinin başkanları ile, bir sonraki hafta ise Gebze’deki mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, Gebzespor için fikir alış verişinde bulunacak.    

Gebzespor yönetimi, kent dinamiklerini harekete geçirmek için düğmeye bastı. Mor beyazlı yönetim bugün Gebze’deki siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek, Gebzespor’u daha güçlü bir yapıya taşıma adına birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Gebzespor yönetim kurulu üyesi Tamer Coşkun’un sahibi olduğu Mutluket Ellade Cafe’de gerçekleşen programa,  AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Gebzespor Başkanı Recep Avcı ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

 

 

BAŞKANLARDAN ORTAK MESAJ

Son derece sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltılı programda siyasi partilerin ilçe başkanlarının ortak kanısı, Gebze’nin en önemli marka değeri Gebzespor için gerekli olan her şeyin yapılması gerektiğinin mesajı verildi. Gebzespor’un doğru bir yönetim anlayışıyla yönetildiğinin altını çizen ilçe başkanları, bu örnek buluşmanın Gebzelilik bilinci oluşturma adına güzel ve faydalı bir çalışma olduğunu belirttiler. Gebzespor için ellerini taşın altına koyarak gereken her şeyi yapacaklarını belirten siyasi partilerin temsilcileri, “Her şey daha güçlü bir Gebzespor için” sloganı etrafında birleştiler.

 

 

SIRADA YÖRE DERNEKLERİ VE MUHTARLAR VAR

Öte yandan Gebzespor yönetimi, aktif çalışmalarını sürdürmeye devam edecek. Recep Avcı başkanlığındaki mor beyazlı yönetim, gelecek hafta yöre derneklerinin başkanları ile, bir sonraki hafta ise Gebze’deki mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, Gebzespor için fikir alış verişinde bulunacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.