19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İlçe başkanlarından Ünlü’ye tam destek

Kocaeli 09.05.2017 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İlçe başkanlarından Ünlü’ye tam destek

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 21 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 12’nci Olağan İl Kongresi öncesi 12 ilçe başkanı ile bir araya gelerek destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kocaeli’nin de aralarında bulunduğu 39 ilde 21 Mayıs tarihinde olağan kongre yapacak. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kartepe Sukaypark’ta 12 ilçe başkanı ile bir araya gelerek kongre için destek istedi. DOĞRUYU YAPMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Göreve geldiğimiz günden beri zor günler geçirdik, 7 Haziran- 1 Kasım genel seçimleri gibi kıt kanaat kaynaklarımızla seçim atlattık. 1 Kasım'dan sonra başlayan değişim sürecinde dik durmayı başardık. Belki azdık ama liderimize inandık ve bu zorlu sınavı verdik. Üzerimize çok baskılar kurdular pes etmedik. Liderimiz hasta yatarken imza toplayıp olağanüstü kurultay isteyenlere inat Kocaeli’yi pilot bölge seçenlere inat 150 arkadaşımla genel merkeze giderek tüm Türkiye'ye bir mesaj verdik. 'MHP'nin genel başkanı yoktur lideri vardır dedik. Anayasa ilk dört maddesi gibi değişmez, değişmesi dahi teklif edilemez' dedik. Doğruyu yapmanın onur ve gururunu yaşıyoruz” dedi. İLÇE BAŞKANLARI TAM DESTEK VERDİ İlçe başkanlarından destek bekleyen Ünlü, “İlçe başkanları olarak sizler Kocaeli'de ülkücü harekette tarihe geçtiniz. Bu nedenle sizinle gurur duyuyorum. Önümüzdeki süreçte bir kez daha il başkan adayı olarak sizden destek istiyorum. En ücra köşeye kadar, Türk milliyetçilerini yerleştirelim, bir daha bu teşkilatlara tarlalarda kongre yapmak isteyenler, lider istifa diye bağıranlar, lider değişsin diyenler girmesin giremesin. Liderine ve genel merkezine bağlı teşkilatlar yetiştirelim. Birliğimize bağlı sadık olalım ki Türk milleti kurtulsun. Bu minvalde il kongremizi tüm Türkiye'ye haykıralım” dedi. İlçe başkanları da tek tek, “Biz sizin yanınızdayız” dedi.  
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 21 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 12’nci Olağan İl Kongresi öncesi 12 ilçe başkanı ile bir araya gelerek destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kocaeli’nin de aralarında bulunduğu 39 ilde 21 Mayıs tarihinde olağan kongre yapacak. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kartepe Sukaypark’ta 12 ilçe başkanı ile bir araya gelerek kongre için destek istedi.

DOĞRUYU YAPMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Göreve geldiğimiz günden beri zor günler geçirdik, 7 Haziran- 1 Kasım genel seçimleri gibi kıt kanaat kaynaklarımızla seçim atlattık. 1 Kasım'dan sonra başlayan değişim sürecinde dik durmayı başardık. Belki azdık ama liderimize inandık ve bu zorlu sınavı verdik. Üzerimize çok baskılar kurdular pes etmedik. Liderimiz hasta yatarken imza toplayıp olağanüstü kurultay isteyenlere inat Kocaeli’yi pilot bölge seçenlere inat 150 arkadaşımla genel merkeze giderek tüm Türkiye'ye bir mesaj verdik. 'MHP'nin genel başkanı yoktur lideri vardır dedik. Anayasa ilk dört maddesi gibi değişmez, değişmesi dahi teklif edilemez' dedik. Doğruyu yapmanın onur ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

İLÇE BAŞKANLARI TAM DESTEK VERDİ

İlçe başkanlarından destek bekleyen Ünlü, “İlçe başkanları olarak sizler Kocaeli'de ülkücü harekette tarihe geçtiniz. Bu nedenle sizinle gurur duyuyorum. Önümüzdeki süreçte bir kez daha il başkan adayı olarak sizden destek istiyorum. En ücra köşeye kadar, Türk milliyetçilerini yerleştirelim, bir daha bu teşkilatlara tarlalarda kongre yapmak isteyenler, lider istifa diye bağıranlar, lider değişsin diyenler girmesin giremesin. Liderine ve genel merkezine bağlı teşkilatlar yetiştirelim. Birliğimize bağlı sadık olalım ki Türk milleti kurtulsun. Bu minvalde il kongremizi tüm Türkiye'ye haykıralım” dedi. İlçe başkanları da tek tek, “Biz sizin yanınızdayız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.