19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İlçe Emniyet Müdürleri değişti!

Gebze 13.11.2019 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İlçe Emniyet Müdürleri değişti!

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, il genelinde rotasyona giderek kadrosunu büyük oranda yeniledi. İl içi tayinler çerçevesinde Gebze, Darıca ve Dilovası'nın Emniyet Müdürleri de değişti.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde birçok ismin görev yeri değiştirildi. Yapılan atamalara göre Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker'in yerine Emniyet Müdürü olarak Adil Uğur Bilgili getirildi. Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker ise yapılan atamayla İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. DARICA’YA KADIN MÜDÜR 01 Kasım 2018 tarihinde Murat Şeker'in yerine Darıca Emniyet Müdür olarak ataması yapılan Turan Aksoy'un Başiskele'ye tayini çıktı. Turan Aksoy'un yerine ise İstanbul Üsküdar Kemalettin Eröğe Polis Okulu'nda görevli bulunan Şaheser Alaca atandı. ŞAHESER ALACA KİMDİR? Ankara da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara ilinde tamamladıktan sonra 1996 yılında Polis Akademisine girdi, 2000 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Ankara İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Sırası ile Ankara, İstanbul İl Emniyet Müdürlüklerinde çeşitli birimlerde görev yaptıktan sonra, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı. Şanlıurfa ili Akçakale ilçesinde görev yapmakta iken 25.01.2017 tarihi itibari ile Akçakale İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Alaca bir çocuk annesidir. DİLOVASI'NA TİMUR UZUN Rotasyon Dilovası'nda da gerçekleşti. Kısa bir süre önce Dilovası Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Mesut Uğur, Kocaeli Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcılığı'na atandı. Uğur'un yerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürü Timur Uzun Dilovası'nın yeni Emniyet Müdürü oldu.
Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, il genelinde rotasyona giderek kadrosunu büyük oranda yeniledi. İl içi tayinler çerçevesinde Gebze, Darıca ve Dilovası'nın Emniyet Müdürleri de değişti.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde birçok ismin görev yeri değiştirildi. Yapılan atamalara göre Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker'in yerine Emniyet Müdürü olarak Adil Uğur Bilgili getirildi. Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker ise yapılan atamayla İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

DARICA’YA KADIN MÜDÜR

01 Kasım 2018 tarihinde Murat Şeker'in yerine Darıca Emniyet Müdür olarak ataması yapılan Turan Aksoy'un Başiskele'ye tayini çıktı. Turan Aksoy'un yerine ise İstanbul Üsküdar Kemalettin Eröğe Polis Okulu'nda görevli bulunan Şaheser Alaca atandı.

ŞAHESER ALACA KİMDİR?

Ankara da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara ilinde tamamladıktan sonra 1996 yılında Polis Akademisine girdi, 2000 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Ankara İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Sırası ile Ankara, İstanbul İl Emniyet Müdürlüklerinde çeşitli birimlerde görev yaptıktan sonra, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı. Şanlıurfa ili Akçakale ilçesinde görev yapmakta iken 25.01.2017 tarihi itibari ile Akçakale İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Alaca bir çocuk annesidir.

DİLOVASI'NA TİMUR UZUN

Rotasyon Dilovası'nda da gerçekleşti. Kısa bir süre önce Dilovası Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Mesut Uğur, Kocaeli Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcılığı'na atandı. Uğur'un yerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürü Timur Uzun Dilovası'nın yeni Emniyet Müdürü oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.