“İlçemizdeki örgüte olan desteğin farkındayız”

Çayırova 07.06.2017 - 19:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“İlçemizdeki örgüte olan desteğin farkındayız”

ÇAYIROVA ÜLKÜ OCAĞI BAŞKANI HİKMET YILMAZ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Çayırova Ülkü Ocağı Başkanlığı’na atanan Hikmet Yılmaz yönetimi ile birlikte gazetemizin Çayırova Tesisleri’ni ziyaret etti. Yönetimi ile birlikte Hedef Gazetesi Çayırova Şubesi’ne gelen Yılmaz’ı Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ve Haber Sorumlusu Adnan Ayvaz ağırladı. Yönetime geldikten sonra ülkü ocaklarında fiziksel bir değişim gerçekleştirdiklerini ifade eden Yılmaz, “Göreve geldiğimizde ülkü ocağımız gençlerimize ve ilçemize yakışmayacak bir fiziksel durumda olduğunu gördük. Taşınma ve yeni yerimizde tadilat işlemlerimizde vaktimizi aldı. Aslında yönetime gelir gelmez ilk işimizin kurum ve kuruluşlara yönelik tanışma ziyaretleri olarak planlamıştık. Bugüne kısmetmiş.” dedi. RAMAZAN SONRASI SEMİNER VE KONFERANSLARIMIZ OLACAK Önümüzdeki cumartesi günü akşamı hem yerinin açılışı hem de bir iftar programı planladıklarını belirten Çayırova Ülkü Ocağı Başkanı Hikmet Yılmaz bu programa gazetemizi de davet etti. Yılmaz Ramazan Ayı sonrasında da ülkü ocakları olarak bir çok seminer ve konferans programları planladıklarını da ifade etti. “Eğitim sezonunun açılması ile biz de eğitim seminerlerimize hız vereceğiz. Amacımız eğitimlerini ahlak düzeyinde tamamlamış gençler yetişmesi yönündedir. Ayrıca uyuşturucu, hırsızlık, gasp gibi suçlara eğilim gösteren ilçe gençlerimizin de bu tür ortamlardan uzak durmaları için gerekli tüm mücadeleyi vereceğiz. “diyen Yılmaz ayrıca, ilçede terör örgütüne destek veren ve gençlerin kandırılarak örgüte dahil olmalarını sağlayan tüm unsurları bildiklerin altını çizdi.  İlçe gençliğinin nasıl bir potansiyele sahip olduğunun haritasını çıkardıklarını da belirten Yılmaz’ın ziyaretinde kendisine Fatih Düzdaban, Gökhan Akyıldız, ve Talha Uzun’da eşlik etti.
ÇAYIROVA ÜLKÜ OCAĞI BAŞKANI HİKMET YILMAZ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Çayırova Ülkü Ocağı Başkanlığı’na atanan Hikmet Yılmaz yönetimi ile birlikte gazetemizin Çayırova Tesisleri’ni ziyaret etti. Yönetimi ile birlikte Hedef Gazetesi Çayırova Şubesi’ne gelen Yılmaz’ı Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ve Haber Sorumlusu Adnan Ayvaz ağırladı.

Yönetime geldikten sonra ülkü ocaklarında fiziksel bir değişim gerçekleştirdiklerini ifade eden Yılmaz, “Göreve geldiğimizde ülkü ocağımız gençlerimize ve ilçemize yakışmayacak bir fiziksel durumda olduğunu gördük. Taşınma ve yeni yerimizde tadilat işlemlerimizde vaktimizi aldı. Aslında yönetime gelir gelmez ilk işimizin kurum ve kuruluşlara yönelik tanışma ziyaretleri olarak planlamıştık. Bugüne kısmetmiş.” dedi.

RAMAZAN SONRASI SEMİNER VE KONFERANSLARIMIZ OLACAK

Önümüzdeki cumartesi günü akşamı hem yerinin açılışı hem de bir iftar programı planladıklarını belirten Çayırova Ülkü Ocağı Başkanı Hikmet Yılmaz bu programa gazetemizi de davet etti. Yılmaz Ramazan Ayı sonrasında da ülkü ocakları olarak bir çok seminer ve konferans programları planladıklarını da ifade etti. “Eğitim sezonunun açılması ile biz de eğitim seminerlerimize hız vereceğiz. Amacımız eğitimlerini ahlak düzeyinde tamamlamış gençler yetişmesi yönündedir. Ayrıca uyuşturucu, hırsızlık, gasp gibi suçlara eğilim gösteren ilçe gençlerimizin de bu tür ortamlardan uzak durmaları için gerekli tüm mücadeleyi vereceğiz. “diyen Yılmaz ayrıca, ilçede terör örgütüne destek veren ve gençlerin kandırılarak örgüte dahil olmalarını sağlayan tüm unsurları bildiklerin altını çizdi.  İlçe gençliğinin nasıl bir potansiyele sahip olduğunun haritasını çıkardıklarını da belirten Yılmaz’ın ziyaretinde kendisine Fatih Düzdaban, Gökhan Akyıldız, ve Talha Uzun’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.