İlhan Yıldırım Mazbatasını aldı

Dilovası 22.09.2020 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İlhan Yıldırım Mazbatasını aldı

Dilovası AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım Gebze Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Hafta sonu gerçekleştirilen AK Parti 5. Olağan Kongresi ile Dilovası İlçe Başkanı seçilen İlhan Yıldırım, bugün Gebze Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra gazetemize özel açıklama yapan Başkan Yıldırım, “Kocaeli'mize ilçemize hayırlı olsun saat 18.00’da ilk toplantımızı yapacağız” dedi. HAYIRLI OLSUN Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir mazbata töreninin ardından, “İlhan Başkanla devam etme kararı alındı. Kuruluştan bu yana AK Parti teşkilatlarında görev alan bir kardeşimiz yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Dilovası AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım Gebze Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Hafta sonu gerçekleştirilen AK Parti 5. Olağan Kongresi ile Dilovası İlçe Başkanı seçilen İlhan Yıldırım, bugün Gebze Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra gazetemize özel açıklama yapan Başkan Yıldırım, “Kocaeli'mize ilçemize hayırlı olsun saat 18.00’da ilk toplantımızı yapacağız” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir mazbata töreninin ardından, “İlhan Başkanla devam etme kararı alındı. Kuruluştan bu yana AK Parti teşkilatlarında görev alan bir kardeşimiz yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.