İLİM KOLEJİ’NIN COŞKULU İLK GÜNÜ

Darıca 17.09.2018 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İLİM KOLEJİ’NIN COŞKULU İLK GÜNÜ

Özel İlim Eğitim Kurumları 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası programını coşku dolu geçirdi.

Okul bahçesinde düzenlenen, sunuculuğunu Sınıf Öğretmeni Merve Bozdağ’ın yaptığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul Müdürü Halil Bulut’un aileleri ve öğrencileri selamlamasının ardından, ilkokul öğrencilerinden Miray Sena Kaya, Zeynep Bulut, Hacer Demirtaş şiirler okudular. 4. Sınıf öğrencilerinin eğitime dair söylemler bulunurken, başarılı sporcu Ahmet Hamza Şentürk konuşmasını gerçekleştirdi. Günün anlam ve önemi konuşmasını Rehber Öğretmen Merve Karakuş yaparken 15 Temmuz Demokrasi Zaferi konuşmasını Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nurgül Tüzün yaptı.   Yönetim Kurulu Başkanı Nezvat Coşkun, “Bugün yeni bir döneme başlıyorsunuz. Bu dönem; bilgilerinize bilgi katıp dünden bugüne, bugünden yarına geniş bir ufkun yelpazesinde; okul başarılarınızı hayat başarısıyla taçlandıracağınız kazanımlarınızı, arttıracaksınız. Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gençliğe Hitabe” si sizin pusulanız, ülküleriniz ve inançlarınız da en büyük gücünüz olsun. Yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunarım” dedi. Öğrencilerin ve velilerin heyecanı yüzlerinden okunurken, program çeşitli ikramlar ile son buldu.    
Özel İlim Eğitim Kurumları 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası programını coşku dolu geçirdi.

Okul bahçesinde düzenlenen, sunuculuğunu Sınıf Öğretmeni Merve Bozdağ’ın yaptığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul Müdürü Halil Bulut’un aileleri ve öğrencileri selamlamasının ardından, ilkokul öğrencilerinden Miray Sena Kaya, Zeynep Bulut, Hacer Demirtaş şiirler okudular. 4. Sınıf öğrencilerinin eğitime dair söylemler bulunurken, başarılı sporcu Ahmet Hamza Şentürk konuşmasını gerçekleştirdi. Günün anlam ve önemi konuşmasını Rehber Öğretmen Merve Karakuş yaparken 15 Temmuz Demokrasi Zaferi konuşmasını Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nurgül Tüzün yaptı.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Nezvat Coşkun, “Bugün yeni bir döneme başlıyorsunuz. Bu dönem; bilgilerinize bilgi katıp dünden bugüne, bugünden yarına geniş bir ufkun yelpazesinde; okul başarılarınızı hayat başarısıyla taçlandıracağınız kazanımlarınızı, arttıracaksınız. Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gençliğe Hitabe” si sizin pusulanız, ülküleriniz ve inançlarınız da en büyük gücünüz olsun. Yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunarım” dedi. Öğrencilerin ve velilerin heyecanı yüzlerinden okunurken, program çeşitli ikramlar ile son buldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.