19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İLİMLİ HAMZA BAŞARILARINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Darıca 19.06.2017 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İLİMLİ HAMZA BAŞARILARINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Özel İlim Ortaokulu öğrencisi Ahmet Hamza Şentürk başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Özel İlim Ortaokulu öğrencisi Ahmet Hamza Şentürk başarılarına bir yenisini daha ekledi. Hamza, Sakarya 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler İller Arası Karate Lig 2. Si oldu. Spor başarılarının dışında okul başarısı da yüksek olan Hamza, hem akademik yönden hem de fiziksel yönden gelişiminin önemini bilerek büyüdüğünü belirtti. Okul Müdürü Halil Bulut ‘’Özel İlim Eğitim Kurumları olarak her zaman akademik başarının yanında spor ve sanat dalın da öğrencilerimizi desteklemekte ve yönlendirmekteyiz. Çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlayacak tüm adımlara varız. Ahmet Hamza ile gurur duymakta ve başarılarının devamını dilemekteyiz. Kendisini, ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyorum ‘’ dedi.
Özel İlim Ortaokulu öğrencisi Ahmet Hamza Şentürk başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Özel İlim Ortaokulu öğrencisi Ahmet Hamza Şentürk başarılarına bir yenisini daha ekledi. Hamza, Sakarya 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler İller Arası Karate Lig 2. Si oldu.

Spor başarılarının dışında okul başarısı da yüksek olan Hamza, hem akademik yönden hem de fiziksel yönden gelişiminin önemini bilerek büyüdüğünü belirtti.

Okul Müdürü Halil Bulut ‘’Özel İlim Eğitim Kurumları olarak her zaman akademik başarının yanında spor ve sanat dalın da öğrencilerimizi desteklemekte ve yönlendirmekteyiz. Çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlayacak tüm adımlara varız. Ahmet Hamza ile gurur duymakta ve başarılarının devamını dilemekteyiz. Kendisini, ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyorum ‘’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.