19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İlk maç ilk galibiyet 2-1

Spor 13.08.2018 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İlk maç ilk galibiyet 2-1

DARICA G.B AFYON KAMPINDAKİ İLK MAÇINDA SERİK BLD.’Yİ 2-1 YENDİ

Yeni sezonda 2.Lig heyecanı yaşayacak olan Darıca Gençlerbirliği, Afyon kampındaki ilk hazırlık maçında karşılaştığı 3.Lig ekibi Serik Belediyespor’u Aytaç ve Görkem’in golleriyle 2-1 yenmeyi başardı. Karşılaşmaya ideale yakın bir ilk 11 ile çıkan sarı yeşilliler, Antalya temsilcisi karşısında ortaya koyduğu futbolla tat vermedi. Mücadeleye Ercüment, Kemal, Eren, Adem, Abdullah, Tuncay, Bünyamin, Oktay, Aytaç, Ahmet, Coşkun ilk 11’yle başlayan sarı yeşilli temsilcimiz oyunun kontrolünü eline geçirmekte güçlük çekti.  Kalesinde üst üste pozisyonlar veren sarı yeşilliler tecrübeli eldiveni Ercüment Kafkasyalı’nın başarılı oyunuyla kalesini gole kapadı. ASİST COŞKUN’DAN GOL AYTAÇ’TAN Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Darıca G.B’de Coşkun Yılmaz’ın ara pasında savunmanın arkasına sarkan Aytaç Deniz düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek 48.dakikada  takımını 1-0 ne geçirdi. Mücadelenin 60.dakikasında sahneye bu kez Görkem Güven çıktı. YİNE GÖRKEM SAHNEDE Tıpkı Gebzespor maçında olduğu gibi oyuna sonradan giren genç golcü, Aziz’in nefis ortasında klas bir vuruş yaparak skoru 2-0’a getiren golü kaydetti. Oyunun son 20 dakikasında gol arayışlarına giren Antalya temsilcisi yakaladığı net fırsatları cömertçe harcarken, mücadelenin 88.dakikasında Mehmet Kaya’nın frikik golü maçın skorunu tayin etti:2-1
DARICA G.B AFYON KAMPINDAKİ İLK MAÇINDA SERİK BLD.’Yİ 2-1 YENDİ

Yeni sezonda 2.Lig heyecanı yaşayacak olan Darıca Gençlerbirliği, Afyon kampındaki ilk hazırlık maçında karşılaştığı 3.Lig ekibi Serik Belediyespor’u Aytaç ve Görkem’in golleriyle 2-1 yenmeyi başardı.

Karşılaşmaya ideale yakın bir ilk 11 ile çıkan sarı yeşilliler, Antalya temsilcisi karşısında ortaya koyduğu futbolla tat vermedi. Mücadeleye Ercüment, Kemal, Eren, Adem, Abdullah, Tuncay, Bünyamin, Oktay, Aytaç, Ahmet, Coşkun ilk 11’yle başlayan sarı yeşilli temsilcimiz oyunun kontrolünü eline geçirmekte güçlük çekti.  Kalesinde üst üste pozisyonlar veren sarı yeşilliler tecrübeli eldiveni Ercüment Kafkasyalı’nın başarılı oyunuyla kalesini gole kapadı.

ASİST COŞKUN’DAN GOL AYTAÇ’TAN

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Darıca G.B’de Coşkun Yılmaz’ın ara pasında savunmanın arkasına sarkan Aytaç Deniz düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek 48.dakikada  takımını 1-0 ne geçirdi. Mücadelenin 60.dakikasında sahneye bu kez Görkem Güven çıktı.

YİNE GÖRKEM SAHNEDE

Tıpkı Gebzespor maçında olduğu gibi oyuna sonradan giren genç golcü, Aziz’in nefis ortasında klas bir vuruş yaparak skoru 2-0’a getiren golü kaydetti. Oyunun son 20 dakikasında gol arayışlarına giren Antalya temsilcisi yakaladığı net fırsatları cömertçe harcarken, mücadelenin 88.dakikasında Mehmet Kaya’nın frikik golü maçın skorunu tayin etti:2-1

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.