“İlke imza attı”

Çayırova 23.06.2020 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İlke imza attı”

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin yazın tohum ekmesine tepki göstererek, “Bünyamin başkan eski köye yeni adet getirdi. Tohumları yazın ektirerek ilke imza attı” dedi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, uzun bir aradan sonra sokağa çıkan çocuklarla 15 Haziran’da fidan dikip, yerli tohum ekmişti. Belediyenin boş arazisine yüzlerce yerli tohum saçtıran Başkan Çiftçi’ye CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Ziraat Mühendisi olan Halis Koç ‘Yazın tohum mu ekilir’ diye tepki gösterdi. BAŞKANI DİNLEYİN Halis Koç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Her proje yerinde ve zamanında uygulanırsa kıymetlidir. 40 yıllık ziraatçıyım, Ziraat mühendisiyim, birçoğumuz çiftçi çocuğuyuz. Babalarımız tohumu; ya sonbaharın, ya da ilkbaharda ekerlerdi. Ama Bünyamin başkan eski köye yeni adet getirdi. Yeni nesil minik çocuklara tohumu bahar yerine, yazın ektirerek bir ilke imza attı. İnşallah çocuklarımız Bünyamin Başkanın söylediğini dinlerler, hayata atıldıklarında yaptığını yapmazlar!”

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin yazın tohum ekmesine tepki göstererek, “Bünyamin başkan eski köye yeni adet getirdi. Tohumları yazın ektirerek ilke imza attı” dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, uzun bir aradan sonra sokağa çıkan çocuklarla 15 Haziran’da fidan dikip, yerli tohum ekmişti. Belediyenin boş arazisine yüzlerce yerli tohum saçtıran Başkan Çiftçi’ye CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Ziraat Mühendisi olan Halis Koç ‘Yazın tohum mu ekilir’ diye tepki gösterdi.

BAŞKANI DİNLEYİN

Halis Koç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Her proje yerinde ve zamanında uygulanırsa kıymetlidir. 40 yıllık ziraatçıyım, Ziraat mühendisiyim, birçoğumuz çiftçi çocuğuyuz. Babalarımız tohumu; ya sonbaharın, ya da ilkbaharda ekerlerdi. Ama Bünyamin başkan eski köye yeni adet getirdi. Yeni nesil minik çocuklara tohumu bahar yerine, yazın ektirerek bir ilke imza attı. İnşallah çocuklarımız Bünyamin Başkanın söylediğini dinlerler, hayata atıldıklarında yaptığını yapmazlar!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.