19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İLKER ÇAKIR PLAKET VERECEK

Spor 29.07.2015 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İLKER ÇAKIR PLAKET VERECEK

İSU’nun Gebzespor Kulübü Tesisleri’nin suyunu kesmesinin ardından büyük tepki alan İSU Daire Başkanı Tahsin Biçer’e Kulüp Başkanı İlker Çakır plaket verecek.

Bilindiği üzere dün akşam saatlerinde İSU borcu sebebiyle Gebzespor Kulübü Tesisleri’nin suyunu kesmişti. Bugün itibariyle Gebzespor Kulübü İSU’ya borcunu ödemesinin ardından tesislerin suyu açıldı. Bu gelişmenin ardından Gebzespor Kulübü Başkanı İlker yine imalı bir açıklama yaparak İSU Daire Başkanı Tahsin Biçer’e göndermelerde bulundu. İLKER ÇAKIR’IN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU: Gebzespor Kulübü'nün an itibariyle İSU'ya olan borcunu yatırdık. Artık eski borcumuz kalmadı. Tahsin Biçer Bey'e Gebzespor olarak uğraşlarından dolayı plaket vermek isteriz. Büyüklerimize de Tahsin Bey'le ilgili su borcu olupta alamadığımız bölgelere Tahsin Biçeri yollamasını tavsiye ederiz. Saygılarımla İLKER ÇAKIR
İSU’nun Gebzespor Kulübü Tesisleri’nin suyunu kesmesinin ardından büyük tepki alan İSU Daire Başkanı Tahsin Biçer’e Kulüp Başkanı İlker Çakır plaket verecek.

Bilindiği üzere dün akşam saatlerinde İSU borcu sebebiyle Gebzespor Kulübü Tesisleri’nin suyunu kesmişti. Bugün itibariyle Gebzespor Kulübü İSU’ya borcunu ödemesinin ardından tesislerin suyu açıldı. Bu gelişmenin ardından Gebzespor Kulübü Başkanı İlker yine imalı bir açıklama yaparak İSU Daire Başkanı Tahsin Biçer’e göndermelerde bulundu.

İLKER ÇAKIR’IN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU:

Gebzespor Kulübü'nün an itibariyle İSU'ya olan borcunu yatırdık. Artık eski borcumuz kalmadı. Tahsin Biçer Bey'e Gebzespor olarak uğraşlarından dolayı plaket vermek isteriz. Büyüklerimize de Tahsin Bey'le ilgili su borcu olupta alamadığımız bölgelere Tahsin Biçeri yollamasını tavsiye ederiz. Saygılarımla İLKER ÇAKIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.