İmamoğlu’nun projesi Gebze Kaymakamı’na aitmiş!

Gebze 12.05.2020 - 17:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İmamoğlu’nun projesi Gebze Kaymakamı’na aitmiş!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Askıda Fatura’ uygulaması Gebze Kaymakamı’na aitmiş. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İGDAŞ, doğalgazda ‘Askıda fatura’ uygulaması başlatmıştı. ‘Askıda Fatura’ sayesinde ihtiyaç sahipleri faturalarını askıya bırakmış, hayırseverler de askıda faturaları ödemişti. 4 Mayıs’ta başlayan ‘Askıda fatura’ uygulaması oldukça fazla ilgi görmüş, bu zamana kadar toplam 14 milyon 615 bin TL’lik fatura ödendi. 2016 YILINDA GEBZE’DE YAPILMIİ Gelin görün ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Askıda Fatura’ uygulaması Gebze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi iken Kaymakam Mehmet Arslan önderliğinde 2016 İyilik Festivalinde ‘Askıda Elektrik’ adı altında yapılmış. Akfel Holding bünyesinde bulunan Akfel Elektrik şirketi, 2016 yılında vakıftan destek alan ve elektrik ücretini ödeyemeyen ailelerin 1 yıl boyunca elektrik borçlarını ödemeyi taahhüt ettiler ve ilk üç aylık kısmını ödediler. Birçok projenin akıl merkezi olan Gebze, ‘Askıda Fatura’ uygulamasında da bundan 4 yıl önce bugüne yol göstermiş oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Askıda Fatura’ uygulaması Gebze Kaymakamı’na aitmiş.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İGDAŞ, doğalgazda ‘Askıda fatura’ uygulaması başlatmıştı. ‘Askıda Fatura’ sayesinde ihtiyaç sahipleri faturalarını askıya bırakmış, hayırseverler de askıda faturaları ödemişti. 4 Mayıs’ta başlayan ‘Askıda fatura’ uygulaması oldukça fazla ilgi görmüş, bu zamana kadar toplam 14 milyon 615 bin TL’lik fatura ödendi.

2016 YILINDA GEBZE’DE YAPILMIİ

Gelin görün ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Askıda Fatura’ uygulaması Gebze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi iken Kaymakam Mehmet Arslan önderliğinde 2016 İyilik Festivalinde ‘Askıda Elektrik’ adı altında yapılmış. Akfel Holding bünyesinde bulunan Akfel Elektrik şirketi, 2016 yılında vakıftan destek alan ve elektrik ücretini ödeyemeyen ailelerin 1 yıl boyunca elektrik borçlarını ödemeyi taahhüt ettiler ve ilk üç aylık kısmını ödediler. Birçok projenin akıl merkezi olan Gebze, ‘Askıda Fatura’ uygulamasında da bundan 4 yıl önce bugüne yol göstermiş oldu!


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.