19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İmamoğlu Sarıtoprak’a Darıca’yı sordu

Darıca 26.07.2019 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İmamoğlu Sarıtoprak’a Darıca’yı sordu

Afyon’daki ‘Yerel Yönetim’ler çalıştayında CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ile bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıtoprak’tan Darıca birifingi aldı.  Yerel seçimlerde İstanbul, Ankara, İzmir’in aralarında bulunduğu 11’i büyükşehir başta olmak üzere yaklaşık 250 belediyeyi kazanan CHP, Afyon’da kampa girdi. Afyon’daki kampta bulunan CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak Afyon’da üst düzey temaslarda bulundu. İlk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nı Afyon’da karşılayan Sarıtoprak daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile temaslarda bulundu. Sarıtoprak Ekrem İmamoğlu’nun Darıca’ya teşekkür ettiğini belirterek, “Partimiz tarafından Afyon’da gerçekleştirilen ‘Yerel Yönetim’ler çalıştayındayız. Çalıştayda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdik. İmamoğlu, Darıca örgütüne 23 Haziran’da tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine desteklerinden ötürü teşekkür etti. Umutlarımızı tekrar yeşerten Ekrem başkanımıza bizde teşekkür ediyoruz” dedi. İmamoğlu’na Darıca hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Sarıtoprak çalıştay boyunca Afyon’da temaslarına devam edecek. KÜBRA AKABALI

Afyon’daki ‘Yerel Yönetim’ler çalıştayında CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ile bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıtoprak’tan Darıca birifingi aldı. 

Yerel seçimlerde İstanbul, Ankara, İzmir’in aralarında bulunduğu 11’i büyükşehir başta olmak üzere yaklaşık 250 belediyeyi kazanan CHP, Afyon’da kampa girdi. Afyon’daki kampta bulunan CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak Afyon’da üst düzey temaslarda bulundu. İlk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nı Afyon’da karşılayan Sarıtoprak daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile temaslarda bulundu. Sarıtoprak Ekrem İmamoğlu’nun Darıca’ya teşekkür ettiğini belirterek, “Partimiz tarafından Afyon’da gerçekleştirilen ‘Yerel Yönetim’ler çalıştayındayız. Çalıştayda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdik. İmamoğlu, Darıca örgütüne 23 Haziran’da tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine desteklerinden ötürü teşekkür etti. Umutlarımızı tekrar yeşerten Ekrem başkanımıza bizde teşekkür ediyoruz” dedi. İmamoğlu’na Darıca hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Sarıtoprak çalıştay boyunca Afyon’da temaslarına devam edecek.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.