İMES duvarları göz kamaştırıyor

Gebze 20.08.2019 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İMES duvarları göz kamaştırıyor

Dilovası’nda kurulu bulunan İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde 70 metre çapındaki duvara çizilen 3 boyutlu resim çalışmaları, sanayi farkındalığı yaratıyor. OSB’den geçenler fabrikaların arasındaki dev duvarları kaplayan figürleri ilgiyle izliyorlar.  İMES OSB Müdürü Onur Kesici, hem sanayicilere hem de OSB’den geçenler için bir farkındalık yaratmak amacıyla bu çalışmayı yaptırdıklarını belirterek, “Sanayi üretiminin hem dününü hem de yarınını resim sanatı ile duvarlara yansıtmayı amaçladık. Geleneksel üretim modeliyle birlikte yarının üretim anlayışını sembollerle duvara çizerek sanayicilerimizde bir algı yaratmak istedik. Bir anlamda propaganda ile sanatı buluşturduk” diye konuştu. BENZER ÇALIŞMALAR YAPMAYA HAZIRLAR Onur Kesici, 70 metre çapındaki duvarın sol kısmında klasik üretim modelinin, sağ kısımda ise gelecekteki sanayi üretiminin resmedildiğini belirterek, “Bir tarafta işçi, emek ve fabrika çarkı diğer tarafta ise akıllı fabrikalar, yeni insan modeli (android), yapay zeka, endüstri 4.0, siber güvenlik, yazılım gibi unsurlar vurgulandı” dedi. Kesici, renk olarak ise Kırmızı, Beyaz ve Turkuaz’ın tercih edildiğini ifade ederek bu çalışmanın hem sanayiciler hem de ziyaretçiler tarafından beğenildiğini sözlerine ekledi. Resim ve yazı çalışmasını ise Dilovası’nda yaşayan ressam Veysel Algür yaptı. Ressam Algür, 70 metre çapındaki 3 boyutlu çalışmayı 10 günde tamamladığını belirterek, İMES OSB’de benzer çalışmalar yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Dilovası’nda kurulu bulunan İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde 70 metre çapındaki duvara çizilen 3 boyutlu resim çalışmaları, sanayi farkındalığı yaratıyor. OSB’den geçenler fabrikaların arasındaki dev duvarları kaplayan figürleri ilgiyle izliyorlar.  İMES OSB Müdürü Onur Kesici, hem sanayicilere hem de OSB’den geçenler için bir farkındalık yaratmak amacıyla bu çalışmayı yaptırdıklarını belirterek, “Sanayi üretiminin hem dününü hem de yarınını resim sanatı ile duvarlara yansıtmayı amaçladık. Geleneksel üretim modeliyle birlikte yarının üretim anlayışını sembollerle duvara çizerek sanayicilerimizde bir algı yaratmak istedik. Bir anlamda propaganda ile sanatı buluşturduk” diye konuştu.

BENZER ÇALIŞMALAR YAPMAYA HAZIRLAR

Onur Kesici, 70 metre çapındaki duvarın sol kısmında klasik üretim modelinin, sağ kısımda ise gelecekteki sanayi üretiminin resmedildiğini belirterek, “Bir tarafta işçi, emek ve fabrika çarkı diğer tarafta ise akıllı fabrikalar, yeni insan modeli (android), yapay zeka, endüstri 4.0, siber güvenlik, yazılım gibi unsurlar vurgulandı” dedi. Kesici, renk olarak ise Kırmızı, Beyaz ve Turkuaz’ın tercih edildiğini ifade ederek bu çalışmanın hem sanayiciler hem de ziyaretçiler tarafından beğenildiğini sözlerine ekledi. Resim ve yazı çalışmasını ise Dilovası’nda yaşayan ressam Veysel Algür yaptı. Ressam Algür, 70 metre çapındaki 3 boyutlu çalışmayı 10 günde tamamladığını belirterek, İMES OSB’de benzer çalışmalar yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.