İMES OSB’de Stratejik Ürün Destek Programı

Gebze 05.07.2018 - 17:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İMES OSB’de Stratejik Ürün Destek Programı

İmes OSB bünyesinde yer alan SMS Tork firması Stratejik Ürün Destek Programı’ndan faydalanan firmalar arasına girmeyi başardı.

İlk kez İmes OSB bünyesinde KOSGEB yetkilileri tarafından tanıtımı yapılan Stratejik Ürün Destek Programı; İthalatı yüksek olan stratejik ürünlerin yerlileştirilmesi ve millileştirilmesi, Üretimde daha yüksek oranda yerli girdi kullanımının sağlanması, KOBİ’lerin teknolojik üretim yeteneklerinin geliştirilmesi ve teknolojinin tabana yayılması, KOBİ ile büyük işletmelerin birlikte hareket edebilme yeteneklerinin geliştirilmesi, Cari açığın azaltılmasına katkıda bulunacak yatırımların desteklenmesi amacıyla oluşturulmuştur. DESTEKLER DEVAM EDECEK SMS Tork destek üst limiti 5.000.000 TL’yi bulan programdan, İMES OSB danışmanlığını da yürüten Baki Danışmanlık firmasının hazırlamış olduğu proje ile desteklenen firmalar arasında yerini aldı. İMES OSB yönetimi bu konuda çalışmalarına devam ederek programdan faydalanmak isteyen tüm firmaları destekleyeceklerini bildirdi. SMS Tork firma yetkililerini tebrik eden OSB yönetimi Kocaeli KOSGEB yetkililerine de teşekkürlerini iletti.  
İmes OSB bünyesinde yer alan SMS Tork firması Stratejik Ürün Destek Programı’ndan faydalanan firmalar arasına girmeyi başardı.

İlk kez İmes OSB bünyesinde KOSGEB yetkilileri tarafından tanıtımı yapılan Stratejik Ürün Destek Programı; İthalatı yüksek olan stratejik ürünlerin yerlileştirilmesi ve millileştirilmesi, Üretimde daha yüksek oranda yerli girdi kullanımının sağlanması, KOBİ’lerin teknolojik üretim yeteneklerinin geliştirilmesi ve teknolojinin tabana yayılması, KOBİ ile büyük işletmelerin birlikte hareket edebilme yeteneklerinin geliştirilmesi, Cari açığın azaltılmasına katkıda bulunacak yatırımların desteklenmesi amacıyla oluşturulmuştur.

DESTEKLER DEVAM EDECEK

SMS Tork destek üst limiti 5.000.000 TL’yi bulan programdan, İMES OSB danışmanlığını da yürüten Baki Danışmanlık firmasının hazırlamış olduğu proje ile desteklenen firmalar arasında yerini aldı. İMES OSB yönetimi bu konuda çalışmalarına devam ederek programdan faydalanmak isteyen tüm firmaları destekleyeceklerini bildirdi. SMS Tork firma yetkililerini tebrik eden OSB yönetimi Kocaeli KOSGEB yetkililerine de teşekkürlerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.