19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İMES OSB Pilot Bölge Seçildi

Gebze 27.06.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İMES OSB Pilot Bölge Seçildi

İstanbul Anadolu Yakası KOSGEB Müdürü Selim Serkan Ercan ve KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan Demirci, İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette bir toplantı yapılarak İMES OSB’nin COSME Programları için pilot bölge olarak belirlendiği açıklandı. COSME programı ile OSB içerisinde yer alan firmaların ihracatlarında iş birliğine yönelik çalışmalar neticesinde önemli artışlar gözleneceği vurgulanırken uygulama ile ilgili sanayicilerin bilgilendirileceğini belirten İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay bölgede başlayan tüm projeleri yakinen takip ettiklerinin ve desteklediklerinin altını çizerek çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini bildirdi. COSME PROGRAMI NEDİR? COSME esasen 2007-2013 döneminde yürütülen Rekabet Edebilirlik ve Yenilik Çerçeve Programının (CIP) alt bileşenlerinden olan Girişimcilik ve Yenilik Programının (EIP) devamı niteliğindedir. Öte yandan EIP altında yer alan ve KOBİ'lere ilişkin yenilikçilik destekleri, Ufuk 2020 Programına aktarılmıştır. Bu çerçevede daha önce EIP altında yer alan yenilikçilik politikalarının öğreniminin kolaylaştırılması, yenilikçilik ve yenilikçilik odaklı hizmetlerle KOBİ'lerin büyümesinin desteklenmesine yönelik Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında sağlanan destekler Ufuk 2020 Programının "KOBİ'lerde Yenilikçilik" çalışma programı altında desteklenecektir. HABER: KÜBRA AKABALI
İstanbul Anadolu Yakası KOSGEB Müdürü Selim Serkan Ercan ve KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan Demirci, İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette bir toplantı yapılarak İMES OSB’nin COSME Programları için pilot bölge olarak belirlendiği açıklandı. COSME programı ile OSB içerisinde yer alan firmaların ihracatlarında iş birliğine yönelik çalışmalar neticesinde önemli artışlar gözleneceği vurgulanırken uygulama ile ilgili sanayicilerin bilgilendirileceğini belirten İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay bölgede başlayan tüm projeleri yakinen takip ettiklerinin ve desteklediklerinin altını çizerek çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini bildirdi.

COSME PROGRAMI NEDİR?

COSME esasen 2007-2013 döneminde yürütülen Rekabet Edebilirlik ve Yenilik Çerçeve Programının (CIP) alt bileşenlerinden olan Girişimcilik ve Yenilik Programının (EIP) devamı niteliğindedir. Öte yandan EIP altında yer alan ve KOBİ'lere ilişkin yenilikçilik destekleri, Ufuk 2020 Programına aktarılmıştır. Bu çerçevede daha önce EIP altında yer alan yenilikçilik politikalarının öğreniminin kolaylaştırılması, yenilikçilik ve yenilikçilik odaklı hizmetlerle KOBİ'lerin büyümesinin desteklenmesine yönelik Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında sağlanan destekler Ufuk 2020 Programının "KOBİ'lerde Yenilikçilik" çalışma programı altında desteklenecektir.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.