İMES’te öğretmenler unutulmadı!

Gebze 27.11.2019 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İMES’te öğretmenler unutulmadı!

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mekteplerinde Başöğretmenliği kabul edişinin yıl dönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü İMES OSB Sercan Sağlam Anaokulu’nda kutladı. İMES OSB Sercan Sağlam Anaokulu’nda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğine İMES Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tokkan, Bölge Müdürü Onur Kesici, anaokulu öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi. İMES Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay Anaokulu öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutlaması ardından hediyelerini takdim etti. Öğretmenlere hediyelerini vermesiyle, bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan veliler de bölgeye kazandırılan İMES OSB Sercan Sağlam Anaokulu için tüm İMES OSB yönetimine teşekkürlerini bir kere daha dile getirdiler. Etkinlikten çok memnun kalan anaokulu öğretmenleri de emeği geçen herkese teşekkür etti. Günün anısına öğrenciler, veliler ve İMES OSB yönetimiyle hatıra fotoğrafı çekilerek etkinlik sonlandırıldı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mekteplerinde Başöğretmenliği kabul edişinin yıl dönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü İMES OSB Sercan Sağlam Anaokulu’nda kutladı.

İMES OSB Sercan Sağlam Anaokulu’nda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğine İMES Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tokkan, Bölge Müdürü Onur Kesici, anaokulu öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi. İMES Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay Anaokulu öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutlaması ardından hediyelerini takdim etti. Öğretmenlere hediyelerini vermesiyle, bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan veliler de bölgeye kazandırılan İMES OSB Sercan Sağlam Anaokulu için tüm İMES OSB yönetimine teşekkürlerini bir kere daha dile getirdiler. Etkinlikten çok memnun kalan anaokulu öğretmenleri de emeği geçen herkese teşekkür etti. Günün anısına öğrenciler, veliler ve İMES OSB yönetimiyle hatıra fotoğrafı çekilerek etkinlik sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.