İnanç

Spor 06.12.2016 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İnanç

Çok değil 1 ay öncesine kadar eleştiri oklarının hedefi olan Gebzespor, üst üste oynadığı 4 maçtan 10 puan çıkararak şampiyonluk yarışının 1 numaralı favorisi oldu. Lider Velimeşe ile arasındaki puan farkını 1’e indiren Menekşe, nefesini Velimeşe’nin ensesinde htiriyor. 6 Kasım’da oynanan 3-0’lık Uzunköprüspor maçının ardından yerden yere vurulan Gebzespor, Teknik Direktör Erol Çağlın yönetiminde küllerinden doğdu. Psikolojik olarak dibe vuran mor beyazlılar, müthiş bir kenetlenme örneği göstererek ayağa kalktı ve zirve yarışında ben de varım dedim. Yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar inanarak rakipleri birer birer dize getirip zirveye çok yaklaştı. ENGELLERİ BİRER BİRER DEVİRDİ Çorluspor karşısında üstün bir futbolla sahadan 1 puanla ayrılan, ardından sırasıyla Çayırovaspor’u deplasmanda 2-0, sahasında da Vefaspor’u 3-0’la geçen Mor Menekşeler, zorlu Kartal Bulvar deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönerek zirve ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Gebzespor gelecek hafta Vitraspor’u yenerek bir engeli daha kayıpsız atlatmak istiyor.

Çok değil 1 ay öncesine kadar eleştiri oklarının hedefi olan Gebzespor, üst üste oynadığı 4 maçtan 10 puan çıkararak şampiyonluk yarışının 1 numaralı favorisi oldu. Lider Velimeşe ile arasındaki puan farkını 1’e indiren Menekşe, nefesini Velimeşe’nin ensesinde htiriyor.

6 Kasım’da oynanan 3-0’lık Uzunköprüspor maçının ardından yerden yere vurulan Gebzespor, Teknik Direktör Erol Çağlın yönetiminde küllerinden doğdu. Psikolojik olarak dibe vuran mor beyazlılar, müthiş bir kenetlenme örneği göstererek ayağa kalktı ve zirve yarışında ben de varım dedim. Yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar inanarak rakipleri birer birer dize getirip zirveye çok yaklaştı.

ENGELLERİ BİRER BİRER DEVİRDİ

Çorluspor karşısında üstün bir futbolla sahadan 1 puanla ayrılan, ardından sırasıyla Çayırovaspor’u deplasmanda 2-0, sahasında da Vefaspor’u 3-0’la geçen Mor Menekşeler, zorlu Kartal Bulvar deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönerek zirve ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Gebzespor gelecek hafta Vitraspor’u yenerek bir engeli daha kayıpsız atlatmak istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.